14 Şubat, 2009

DİLBER HALA (ELMAS ÖZAYCAN) BERESİ

Image hosted by servimg.com

Image hosted by servimg.com Image hosted by servimg.com

Derya Baykal'da da gösterilen bir bere.örmeyi düşünmüyordum.ama birden heves geldi ve öreyim dedim.Yapılışı çok basit aslında .Küçük atraksiyonları dışında çok oyalayıcı değil.
önce üst kısmını kare şeklinde örüyoruz.Benim içim kartopu -gonca idi.biraz kalın bir olması şapkayı diri tutuyor.2,5 numarada tığ kullandım.
kare için ilk önce yeteri kadar zincir çekip ilk sırada 35 trabzan yaptım.ve daha sonra http://nagice.blogspot.com/search?q=detay adresindeki DETAY başlığında da gösterdiğim şekilde ilmekleri alttan alarak ördüm.
kare bittikten sonra yandan başlıyarak hem direk hemde boşluklarından trabzan yaptım.ve yine yukarıdaki gibi örneği ile devam ettim.bittikten sonra arka kısımı toplayarak büzgü havasını verdim.çiçeklerini yapıp diktim.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Nice Stuff!

Commendable Blog indeed!

Dear Blogger, need your valuable feedback for:

www.octandigital.com

Regards,
Mehta

Adsız dedi ki...

ya süper güzel olmuş ellerine sağlık
sevgiler
www.berrince.com

Marifetane hobi dedi ki...

Uzaklardan bir dost buldum, kalpten kalbe köprü kurdum, yüreği sevgi dolu, yolu mutluluk yolu sevdiği kadar sevilsin, o dost asla ÜZÜLMESİN..güzel bir haftaya başlaman dileğiyle hayırlı geceler canım..

Adsız dedi ki...

eline sağlk arkadaşım.çok güzel olmuş.

zehra dedi ki...

canım çok güzel olöuş bu berevalla bayıldım ellerine sağlık çok öpüyorum

sandra santos dedi ki...

merhaba iyi günler, ben mümkünse bana bu şapka aq sevdi yardımcı istiyorum ama oldukça anlayamıyorum, öyle görünüyor ki bir meydanda yapılır? paanhados biter? sonra çiçek toplamaya edebiliyoruz işinizi dilimde emin yanlış yazılmış muhteşem bir bahane ama ben google yazdı
Portekiz Günaydın.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails