07 Ekim, 2009

CİMCİME







http://nagice.blogspot.com/2009/01/papatya-alim.html papatya şalımın motiflerinden .Gövde 8 motif-4 sıradan oluşuyor.omuz kısmıda delik olarak örüldü.çok basit çok şık bir yelek.kızlar için ideal.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Değerli blog dostlarım, Ekim ayı Eskileri Değerlendirme Etkinliği sizlerin de katkılarıyla benim blogumda yapılacaktır, mümkün olursa sizlerden bir ricam olacak, etkinlik fotoğraflarınızı photoshop yapılmamış orjinal halleriyle bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim, ben gerekli düzenlemeleri ve blog linklerinizi üzerine yazacağım. Fotoğraflarınızı, başlığına blog adresinizle beraber mail aracılığıyla bana ulaştırabilirsiniz. Mail yoluyla ulaştırmada sorun yaşıyorsanız ayrıntılı fotoğraflarınızı blogunuza ekler ve bana haber verirseniz oradan da alabilirim.
Bana ulaşan çalışmalarınızı 10 ekimden sonra yayımlamaya başlayacağım
Etkinliğimiz isteyen herkesin katılımına açıktır, haber vermeniz yeterli.
Katılan ve destek olan herkese Teşekkürlerimle...
iletişim adresim...♥♥♥ eylulbahcesi-hobi@hotmail.com ♥♥♥

www.eylulbahcesi.blogspot.com

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Şirin dedi ki...

Nagihancığım;
Uzun bi aradan sonra önce koca bi merhaba sana. Çok oldu kapını çalmayalı. Bi bakayım dedim sabah ne var ne yok. Senin blogda gördüğümü bi başka yerde görünce içime bir kuşku düştü:(( Acaba haberin var mı?
aşağıda vereceğim linkte senin erkek bebişlere yaptığın maviş yelek var. Haber vereyim dedim. Eğer o adresin senle ilgisi yoksa resmen emek hırsızlığına girer bu. Senin açıklamanı bekliyorum.

Şirin dedi ki...

http://www.orgudantel.com/page/3

nagice dedi ki...

of of bıktım bu emek hırsızlarından..

hazalca dedi ki...

ne kadar şirin olmuş eline sağlık.bu aralar kızlar için bişeyler örmem lazım.doğumgünleri var bir çok.belki bunu deneyebilirim.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails