Daha 1 hafta oldu yoğuralı.yarın kurumaya dökecem kısmetse.ama yaşken bi pişireyim dedim.Meraklandım nasıl olacak diye.Ya valla gurur duydum kendimle çok güzel olmuş tadı.İnşallah kuruyuncada böyle leziz olur.
07 Eylül, 2008
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
4 yorum:
cnm ben emindim süper birşey olacağına afiyetle bizim içinde yiyin :)
hayırlı ramazanlar.intnet başındaydım mesajı görünce uğradım.tarhananız bereketli olsun aynı zamanda yapmışız ne tesadüf.bende dün serdim.bugün yarın ufalarım.tekrar görüşmek üzere
Nagişçim eline sağlık canım.gerçekten nefis görünüyor..bizde hep un tarhanası yaparız..ama rahmetli annecim 20 gün bekletirdi..sonrada pelte pelte serer ufalar kuruturdu.en sonra elerdi..
geçen sene bende çok imrendim yapayım diye.diyorlarki tarhananın yoğurdu ev yoğurdu olacakmış.boluda sütçüm vardı yoğurdu kendim yapardım.ama burda hep hazır alıyorum.ondan deneyemedim.hatta kırmızı biberini bile pişirip hazırlamıştım..
size afiyet olsun yarasın şifa olsun..
ayrıca senin gibi usta bir örgücünün bluzumu beğenmeside çok güzel..tşk ederim oytun'a derlerinde başarılar dilerim.
selam tarhana cok güzel gözüküyor ellerine saglik nasil yapildigini yazsaydiniz belki denerdim bende
Yorum Gönder