31 Ağustos, 2007

BATTANİYELER VE BİR SİTE ÖNERİSİ

Buda kapı yada duvar süsü olacak.ADA'nın odası için.battaniyeden kalaniplerden 4 ilmek ile başlayıp şeritler ördüm.Evdede bu kalp şeklindeki plastiğimiz vardı.şeritleri saç örgü ördüm ve silikonla yapıştırdım.Ucundaki bebekte buzdolabı süsümdü bir zamanlar.üzerindeki renkleri uydurmak için işledim birazcık.ama daha bi şeyler düşünüyorum.şöyle kurdele falan dimi..



Daha ütüsünü ve süslemelerini yapmasamda iki battaniyenin son durumu bu arkadaşlar.BEbişlerimiz kasım ve aralık aylarında hayırlısıyla teşrif edecekleri için acele etmiyorum .şimdide 3.sünü başlıyacam kısmetse.Pınarcığım için.ipleri gelince hemen başlıyacağım.
Size birde site daha doğrusu bir forum önerim var.Yüzlerce modele ulaşabilirsiniz.Hepside birbirinden güzel...

27 Ağustos, 2007

GÜNCELLEME

Netten indirip dosyaladığım binlerce resmi artık yavaş yavaş temizliyorum.Ve onların içinden seçtiğim bazı modelleride HÜNERLİELLER 'de sizlerle paylaşmaya devam ediyorum.Görmek için haydi http://hunerlieller.blogspot.com adresine...

KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Kandiliniz Mübarek Olsun.Allah hepinizin dualarını kabul etsin.

26 Ağustos, 2007

TAMAMLANAN İİİİŞLERRRRR....


Aslında çok olmuştu başlayalı.Pınar için acele ile çektim.İçine bi şe y koymadığım için çok belirgin olmamış.İsterseniz Motifin detayını görebilmek için TIKLAYIN
Daha yarımlar var.Hepsini tek tek elden geçirip bitin yünlerimi bitirene kadar bişeyler örmeyi planlıyorum.Tabi Oytun biliyorsunuz 1. sınfa başlıyor.Ondan ne kadar fırsat bulabilirsem.
HÜNERLİELLER'e de uğramayı unutmayın.Nilgün'ün çantası için

24 Ağustos, 2007

PINAR'A

Pınar için yapıp gönderdiğim battaniye motifim.Bide pembelisini görelim dedim.O bu gece ortalarda yok.Heralde modeli çıkarmakla uğraşıyor.
Yabancı sitelerde de değişik renk ve modelini görmek mümkün.Ama
http://www.elainecroche.blogspot.com/ adresinden video lu aşamalarını görebilirsiniz.
BU arada anneler,anne adayları,teyzeler,halalar,ablalar...vs....HÜNERLİELLERE uğramadan geçmeyin derim.

22 Ağustos, 2007

BİT PAZARINA...




Benim eskilerle oynayıp bi şeyler yapmama alıştınız artık.Bizim bit pazarına nur yağdı yine.

Allah rahmet eylesin ikiside vefat etti bu çantanın malzeme kaynaklarının.Dış malzeme
teyzemin kayınvalidesinin eski bir kazağının arkası.İçi de babanneciğimin eteği.

Kazağın arkasına aynı boyda astarı keserek diktim.sonra ikiye katladım ve saplarını geçirdim.Saplarda makroÖldü gitti ikiside ama ben bi şekilde böyle yaşatıyorum sanki onları yanı başımda.

Birazda daha önce ördüğüm şala takım oldu diye çok sevdim.
Bu arada HÜNERLİELLERE' e de uğramanızı tavsiye ederim.

SÜNNET TELAŞI

Oytun'un en sevdiği arkadaşları MEtin ve Mustafa yarın sünnet oluyor.Bizde aramızda bu gece bir kına gecesi yaptık.3 kafadarın resimlerini sizede eklemek istedim.

21 Ağustos, 2007

GÜNCELLEME

HÜNERLİELLER güncellindi.Netten arşive eklediğim bazı modellerin yanı sıra listemdeki adresleride sizlerle paylaşmak istedim.Umarım sizlere fikir olur.Herkese kolay gelsin..

18 Ağustos, 2007

ADA'NIN PATİKLERİ

Nilgün'ün bebeğinin adı sonunda belli oldu.ADA olacak hayırlısıyla 3 ay sonra aramızda .Ada 'nın patiklerini görmek için HÜNERLİELLERİ tıklayın..

16 Ağustos, 2007

İYİKİ DOĞDUN OYTUN

Bu gün Oytun'cuğumun doğumgünüydü.Daha önce TAVŞAN PASTAMIZI yapan Aysel Abla ile birlikte bu pastayı yaptık( edirne'den gelen siparişlere açık aysel abla bu arada hatırlatayım.)ve Küçük bir kutlama yaptık akşam üstü bahçede.Maksat gönlü olsun ağamızın.Sevgili günnurcuğumda geldi.
Oytun paşa'm pek mutluydu yani..
İnşallah herşey bu günlerdeki gibi güzel geçer ve nice nice yıllara erişir sağlık ve mutlulukla..

10 Ağustos, 2007

GÜNCELLENDİ

HÜNERLİELLER güncellendi.Arşivdeki netten modelleri sizlerle paylaşmya devam ediyorum.Umarım sizlere bir fikir verebilirler.

09 Ağustos, 2007

OĞLUŞUMUZA 'DA İSİM

Benim yeğenler yolda biliyorsunuz.Nilgün'ün kız derken şimdi Bahar'ın oğlu içinde isim krizimiz başlamış bulunuyor.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Bu arada buda Bahar'ın oğluşuna ördüğüm battaniye.Denemek için başlayım dedim.
Diğerinini etrafındayım yarın onuda eklerim sizlere..
Şu tatil bitsede herkes dönse..
görüşmek üzere..

BİR SİTE,BİR DUYURU

Ürünlerinizi sergileyip ,dükkan açarak satabileceğiniz bir site tavsiye etmek istiyorum.Bende geogle reklamlarında gördüm ve üye oldum.İlgilenen arkadaşlar olursa adresi:http://www.elyapimlari.com/hm
Birde arşivimde netten indirdiğim o kadar çok model varki.Artık bir şekilde dur demenin zamanı geldi.Silicem bir kısmını ama silmeden önce HÜNERLİELLER 'de sizlerle paylaşmak istiyorum.Hepinize mutlu yarınlar...

08 Ağustos, 2007

GİTTİK ...GELDİK...

Eşimin yeğeni Ömer!in sünneti nedeniyle kısa bir İstanbul turu yaptık geldik.Kürkçü dükkanına dönünce işlerde beni bekliyor tabi..

Bu güzellikler canım Berrin 'in hediye.Gerçekten her görüşmemizde çok mahçup ediyor beni.Daha kıyıp kullanamadım.Bu gün komşum Nilgün'le konuştuk hatta bana geldiğinde birlikte içeceğiz artık.EE nede olsa bebeğimiz var dimi özenir şimdi o bu güzelliğe..
İstanbul'da geçirdiğim en güzel saatlerdi diyebilirim.Kısa oldu ama tadı tamağımızda kaldı desem yeridir.Tabi ben biraz başını şişirmiş olsamda..
Bebişlerimiz yolda.Kasım'da kızımız,Aralık'ta oğlumuz geliyor.hep birlikte heycanla bekliyoruz.Tabi teyzoş olarak boş boş beklemek olmuyor dimi.Battaniyeleri örmek lazım.İşte sondurum resimleri.Beni izlemeye devam edin.


Etol olarak örüldü bu parça.6 numaralı şiş ile 60 ilmek başladım.Ve ucunuda püskül değil de böyle uydurdum.Fular yapılan iplerden.güvez üzeri simli..



Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails