08 Ağustos, 2007

GİTTİK ...GELDİK...

Eşimin yeğeni Ömer!in sünneti nedeniyle kısa bir İstanbul turu yaptık geldik.Kürkçü dükkanına dönünce işlerde beni bekliyor tabi..

Bu güzellikler canım Berrin 'in hediye.Gerçekten her görüşmemizde çok mahçup ediyor beni.Daha kıyıp kullanamadım.Bu gün komşum Nilgün'le konuştuk hatta bana geldiğinde birlikte içeceğiz artık.EE nede olsa bebeğimiz var dimi özenir şimdi o bu güzelliğe..
İstanbul'da geçirdiğim en güzel saatlerdi diyebilirim.Kısa oldu ama tadı tamağımızda kaldı desem yeridir.Tabi ben biraz başını şişirmiş olsamda..
Bebişlerimiz yolda.Kasım'da kızımız,Aralık'ta oğlumuz geliyor.hep birlikte heycanla bekliyoruz.Tabi teyzoş olarak boş boş beklemek olmuyor dimi.Battaniyeleri örmek lazım.İşte sondurum resimleri.Beni izlemeye devam edin.


Etol olarak örüldü bu parça.6 numaralı şiş ile 60 ilmek başladım.Ve ucunuda püskül değil de böyle uydurdum.Fular yapılan iplerden.güvez üzeri simli..



2 yorum:

Rengarenk dantel dedi ki...

keşke bizd ebulışabilsek. yemek bloglarının bi kısmı yemek düzenleyerek buluştu biz çokmu beceriksiziz bu konuda ne. yapmadık hiç böyle bi şey...

Nagihancım teyze olmak mükemmel bişe ewet ayrıca kolayda değil bakıyorumda koyulmuşsun işe :) ama zevklidir yapması kolay gelsin. Maşallah hem geziyosun hem elinde rahat durmuyo :) kendine iyi bak :)

Adsız dedi ki...

Nagihan cım başım hiiiç şişmedi. Çok güzel ve dediğin gibi biraz kısaydı. Zeynep yine o parkın olduğu yere gidelim diyor :)

Bu küçük bir hediye. Zeynep le pek bir yere gidilmiyor. Malum kendine göre birşey yoksa mağazada hemen çıkmak istiyor. Emin ol sen daha iyilerine layık bir insansın.

Bu arada Nazlı gerçekten haklısın yani niye biz bir buluşma ayarlayamıyoruz yaw bu konuyu bı konusalım :)

Sevgiler,

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails