14 Aralık, 2006

YERLİ MALI YURDUM MALI HERKES ONU KULLANMALI...

Hayırlısıyla bu günü atlattık.O kadar istememe rağmen oytun akşam kusma ve ishalle başlıyan bi rahatsızlıktan dolayı nerdeyse katılamıyordu.ilaç kuvvetine kaldırdım kucakladım götürdüm yavrumu yoksa çok üzülürdü çok..


Oytun ayva rolündeydi.Şiirini okurken
Kağıt tabaklardan hazırladığım etkinlik şapkaları.resimlerini çizp-boyayıp tabağın üzerine yapıştırıyorsunuz.sonra kenarlarını kesip şekildeki gibi kaldırıyorsunuz.oldukça ekonomik ve değişik.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

selam canım önce oytuna çookk çook geçmiş olsun diyorum yavrum yüzü gözü süzülmüş yaa. en kısa zamada iyileşir inşşallah kıyamamm :(
ayy canım kaldı şimdi yaa çok hoşuma gidiyor bu etkinlikler benim allah bizede bu güzel günleri tez zamanda göstersin inşallah. marifetli arkadaşım benim ne güzel şeyler hazırlamışsın. hayal gücünün yaratıcılığının sonu yok valla maşallah.
sevgiler öptüm görüşmek üzere :))

Adsız dedi ki...

sevgili Nagihan çocuklar böyledir işte günler boyu bir etkinlik için hazırlanır sonra günü gelir ateşlenip hasta olurlar. Benim oğlum da TRT Halk Oyunları elemanıydı on yıl kadar bu harika ekiple hem 23 nisanlarda ev sahipliği yaptı hem de yurt içi ve yurt dışında harika gösterilerde rol aldı. 1988 23 nisanında TRT şenliğine katılması gerekirken 40 derece ateşle uyandı. Ve bu haline karşın gitti gösteriye katıldı ve görevini yaptı. Şimdi bu yerli malı etkinliğini okuyunca ben de o telaşlı günlerimize döndüm. Ne çabuk geçmiş yıllar...

Adsız dedi ki...

Sevgili Nagehan gecmis olsun insaallah simdi daha iyisindir.Oytunumada gecmis olsun .Bu kadar hamaratlıgına Nazar degdi diyecem.Allah sifa versin.Oytun pasamda cok tatlı olmus.Allah nice büyük basarılarını görmenizi nasip eder insaallah sevgiler..

Adsız dedi ki...

Gerçekten başlarında daha hoş durmuş şapkalar.Ne kadar eğleniyor çocuklar böyle etkinliklerle değil mi? Biz de bu hafta Yerli Malı kutladık çocuklarla.Yeni yıl ve Bayram telaşı derken etkinliklerle geçecek günler bu gidişle.Oytun Paşam'a tekrar geçmiş olsun.
Nilgün...

Adsız dedi ki...

Sevgili arkadaşım ellerinize sağlık çok güzel etkinlik hazırlamışsınız.Şapkalar çok güzel yakışmış miniklere.Oğlun Oytuna geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum başarılar diliyorum.Görüşmek üzere sevgi ve sağlıkla kal.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails