20 Ekim, 2005

Sıkıcadöndüre döndüre kıvırıyoruz ve alttan sıkıca dikiyoruz.Yünüm moher olmadığı için böyle duruyor ama teknik olarak paylaşmak istedim.
Bu gün Derya Gibi'de görünce hemen başladım.Bir taraftan seğrettm,bir taraftan yaptım yaparken resimledim.Bazıları puslu kusura bakmayın artık.İp moher,tiftik falan kullanılırsa daha puf olur.Umarım sizlere iyi bir şekilde anlatabilmişimdir..Posted by Picasa

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Sağol Nagihan ben ben izlememiştim programı,şal falan süslemede kullanılabilir bu çiçekler...

nagice dedi ki...

kesinlikle kullanılı nalancığım.ben yabancı bir sitede görmüştüm.çatalarda kullanmışlardı..

Serra dedi ki...

Bunlar Nalanin dedigi gibi sal, canta hatta bebek battaniyeleri oruyorlar ya, onlarin ustune her yere olur . Ben bu gulu yapacak kadar orgu biliyorum, neyse benim de yapabilecegim bir sey cikti sonunda.

Başak dedi ki...

Merhaba Nagihan.Gul yapımını buraya yazayım dedim.İlk once uzun bir zincir cek.Mesela 30 tane.Onun ustune sık igne or bir sıra.Onun ustune de tekli trabzan yaparak ve aynı yere iki bazan uc kez batarak artır.Ve sonuna kadar boyle git.Daha sonra bitince senin sayfandaki gibi gulu kıvır.İnce iple,(tiftik gibi) daha guzel duruyor.Sevgilerimle.Sayfanı yakından takip eden Basak.

incikboncuk dedi ki...

Aslında ufak ufak havalar soğuyor, atkı, bere zamanı geldi, güllerle süsleyebiliriz. Bir de örgü güllerle broş nasıl olur acaba?

nagice dedi ki...

hepinize teşekkürler arkadaşlar.sizinle paylaşamasam çatlardım herhalde.izlemiyenler olabilir diye düşünüyorum sayfa ziyaretçilerimden.
bu arada sevgili başak'ta tarif etmiş gülü harika.onuda dener koyarım sizin için.ve broş olarak başak'tan olan gül yapımını denerseniz daha hoş olabilir diye düşünüyorum.
görüşmek üzere..

Başak dedi ki...

Nagihancim ,ben cok seyretmek istiyorum Derya Gibi'yi ama calisiyorum ve izleyemiyorum.Bu yuzden cok tesekkur ederim.Dahasini da beklerim :)) Sevgilerimle.BASAK.

Adsız dedi ki...

cok güzel Nagehan tesekkürler.sevgiler

Adsız dedi ki...

çok güzel olmuş... birde diyorum ki ebruli bir ipten yapılsa nasıl olur...kırmızı tonlarında veya pembe... sevgiler...

Adsız dedi ki...

çok ama çok güzel olmuş..bereye ve atkı ucuna çok güzel olur. veya bir kırkanın yakasına..ellerine sağlık. bize de öğrettiğin için çok teşekkürler

NAZLICA dedi ki...

Nagihan teşekkürler seyredememiştim, gerektiğinde senin sayfandan bakarım artık. Valla çok yararlı oldu.Sen de çok güzel yapmışsın. Ellerine sağlık

NuR dedi ki...

Ben yeni yayın dönemi başladığından beri doğru dürüst izlemiyorum. Çok güzel anlatmışsın Nagihan, eline diline sağlık.
Her yerde kullanılır. Öğrenmem iyi oldu, sağolasın.
Sevgiyle kal.

nagice dedi ki...

evet funda çiğdemcede benden sonra yazmış.şimdi gördüm.ben eklediğimde onunkiler yoktu

Adsız dedi ki...

Ben de bu güllerin yapımını merak etmiştim iyi oldu...Sitemi ziyaret etmişsin yorumun için teşekkür ederim...
ebayar28 nisan

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails