06 Ocak, 2009

YENİLEME PROJESİ


Çok severek giydiğim bir bluzumdu.Kollar uç kısımlarında volonluydu.o volonları kestim ve detaydaki gibi oya geçtim.uygun olsun diye eteklerinede geçtim.Artık bir sürede böyle kullanırım..Hem değerlendirmiş oldum.Hemde değişik bir proje oldu..
Garantili bir yöntem.gözden çıkarılıyor nasılsa.üzerinde oynama yapmanın ne sakıncası var ki?

5 yorum:

yıldız dedi ki...

gerçekten çok güzel olmuş,ellerine sağlık.iyi günler dilerim

Marifetane hobi dedi ki...

En samimi duygularımla, yeni güzelliklerin ve mutlulukların başlangıcı olan Muharrem Ayı ve Aşure gününün; inananların maddi ve manevi arınmasına, ülkemizin, Filistinin ve insanlığın kurtuluşuna, sevgi, huzur ve barış iklimine kavuşmasına vesile olmasını diliyorum.Cenab-i Hak bu kiymetli günlerin hürmetine edilen dualarimizi kabul buyursun.Amin.

Adsız dedi ki...

Merhabalar, yazıyla anlatma yeteneğim olmasa da dilimin dödüğünce anlatmaya çalıştım, umarım faydalı olabilirim.
İyi geceler.

http://supprussceyiz.blogspot.com

http://supprusstaki.blogspot.com

Lady Hands dedi ki...

Selam arkadaşım..
Kollar çok güzelmiş.
iyi akşamlar
Lady Hands.

Adsız dedi ki...

güle güle giy canım..ne güzel düşünmüşsün işte..dar gelen yada fazla giyilmeyen kıyafetler değerlense ..keşke herkes sen yada ben gibi düşünse..
geçen bir arkadaş benim uygulamalarımdaki dar gelen penye eklediğim eşofmanı üstümde gördü.ne uğraşıyorsun hazır almak varken dedi.bende hoşuma gidiyor böyle uğraşlar dedim.üzüldüm açıkçası sağlam bir penyeyi kolları kısa diye yada dizi az delik diye buruşturup çöpe atanlar var..neyse kimseyi çekiştirmeyelim biz kendimize bakalım..üstünde eskisin güle güle giy sen..yakışır sana..sevgilerimle.
**
akasyakokusu..

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails