31 Ağustos, 2008

KESİN DÖNÜŞ...

1 haftalık Çorlu ve İstanbul gezisinden sonra artık kürkçü dükkanıma geri döndüm.Gez dolaş başladığın yere dönüyorsun .bu kısa gezi boyunca fırsat buldukça bu küçük papatya ortlarını yaptım.Daha sonra onlar papatya şala dönüşecek kısmet olursa.
Eltimle birlikte turşu kurduk.Ona tarhana yoğurduk.Bende eve geldim hemen kendime tarhana yoğurdum.ilk kez inşallah iyi olur.Baya zor bir işmiş ya.Daha sonra resimleyip eklerim.
Bu arada eltimin işlerinin resimlerini HÜNERLİELLER'de bulabilirsiniz.
yollarda eşimin dikkatli araba kullanması dışında öyle kötü şeylerle karşılaştıkki.Hani Recep İvedik diyor ya Tırlarla cebelleştik,kamyoncularla güreştik ..:) aynen öyle.kamyona ,tıra binen kendini bisiklet mi kullanıyor sanıyor bilmem habi re dat -dut geçerken el hareketleri.amanın trafik berbat yani.İstanbul trafiğini hiç sormayın zaten..
neyse artık sezonu kapattık.ama programlarımızın sezonu başlıyor.
Yarın DEYA GİBİ 13:30 da ekranlarda olacakmış.
Salı günüde Kanal A da Kadına dair programına arkadaşımız BEYHANÇAYIR çıkacak.Saat:15:40 kaçırmayın derim.

24 Ağustos, 2008

TOPARLAMALAR...

Buda Demirkan için bir yelek.Evde çok ihtiyaç oluyor yeleğe.Hele kaloriferli olupta ısınsın bekle derken üşümesin bebişim.
Daha önce size parçalarını gösterdiğim ince bir bebek örtüsü.Daha önceki resimleri burada için TIKLAYIN

Canım sıkıldıkça örüyorum.Hediyelik için hazır oluyor elimin altında.Kolayda oluyor.Buda başka renk ...
AĞUSTOS 2005'TE NELER YAPMIŞIM.MERAK EDENLER buraya
AĞUSTOS 2006'DA NELER YAPMIŞIM BURAYA
AĞUSTOS 2007'DE NELER VARMIŞ BURADA..

22 Ağustos, 2008

GÜNNUR'A..

Buda meşhur kafesli atkım.yine yapmaya başladım bunlardan.Sırada hediye gidecek bir çok yer var.

Arkadaşım günnurdansayfalar için yaptığım küçük iki hediye.geçende eşimle balkona çay içmeye uğradığımızda götürdüm kendisine.Beğenip kullanması beni gerçekten çok mutlu etti.

19 Ağustos, 2008

GEZMEK GÜNLERİ....

akşam saatine kadar deniz yordu paşamızı.yorgunluğunu kısa süreli hamak sefasıyla attı.
Kumun,denizin güneşin tadını her zamanki gibi Oytun paşa çıkardı.
Daha sonra Vakıflarda bir deniz sefası yaptık.Su göründüğü gibi çok güzel ve berrak..
Pazar Enez Gülçavuş'a annemi götürdük.Tabi en sevdiğimiz arkadaşımız Ekin'i görmeden gelmek olmaz dimi?
Gece ay tutrulmasını bekledik.Ve netlikle seğrettik.Resimde çok net değil ama müthiş bi doğa olayı..
Cumartesi Oytun Paşamın doğumgünüydü.çok küçük aile arası bir doğum günü kutladık.Anneannesi-dedesi ve dayısı -yengesi -nurdeniz ve tabi elmaçekirdeğimiz..
tunca nehri kıyısında güzel bir yürüyüş yaptık.
cuma günü öğretmen arkadaşlarımızın Avarız köyünde ki bahçesine gittik.dalından erik koparıp ağacın tadını çıkardı oytun paşa..

15 Ağustos, 2008

YAŞASIN TREN GELİYOR....

Bu gün ayrıca bu tren gezimizden sonra günnurdansaygalarda diğer blogcu arkadaşlarımız Selvi ve Dnaharikası ile buluştuk.güzel bir gündü dilerim tekrarı yakın zamanda olur.




AKBANK çocuk tiyatrosunun muhteşem gösterisinden sonra çocuklar için akbank ve hürriyetin armağanı kitaplar dağıtıldı.
Oytun oyunu öyle sevdi öyle kaptırdıki kendini bir baktık ki kendini sahneye atmış oturmuş.hiç bi şeyin farkında değil.Allahtan tiyatrocu arkadaşlarda sevdi bişey demediler..
gönül isterdiki yüzlece kişi geldsin gezsin bu güzel ayağımıza gelen kültürü.ama işte gördüğünüz kadar bir çoğunluk..
Akbank Çocuk Tiyatrosunun güzel oyunu
Vagonların biride böyle maket trenlere ve trenler hakkında bilgilendirmeye ayrılmıştı.
doğduğun gün Hürriyette ana sayfada ne vardı kuyruğu
Tekirdağ dönüşü Amire arkadaşımızın misafirperverliği ile Keşan'a ve köylerine misafir olup güzel bir kahvaltı ettik.kahvaltı sonrası babamızın havası yerinde :)
Oğluşum düğün için özel hazırlandı.büyük bi özenle saçlarını jöle ile dikti..

Bu hafta yine bir düğün için şehirdışına çıktık.Çok sevdiğimiz arkadaşımız münevver'i ankara'ya gelin ettik.Dilerim uzun bir ömür birlikte mutlu mesut yaşarlar..

09 Ağustos, 2008

BEBEK LAVANTALARI

Elmaçekirdeğimiz eylülde geliyor kısmetse bildiğiniz gibi.Bende halacık olarak bi şeyler yapayım dedim.Daha önce Ada'ya terlik şeklinde yaptığımız lavantaları oğluşumuza böyle patiklerde düşündüm.Daha henüz yeni başladım.25 tanecik yaptım.ama en azından bir 50 tane yapmalıyım.İnşallah açelya'da beğenir.Henüz görmedi..

06 Ağustos, 2008

aÇMA HALKALARIM...

Geçen yıldan beri biriktirdiğim açma halkaları.tam 1670 tane.1 yılda anca bu oldu.eş dostta yardım etti.tabi esma ablanın hakkını ödeyemem.Daha bir projeye geçsemmi bilemiyorum.daha toplamaya devam ediyorum.Netten açma halkaları ile bulduğum bir takım çalışmaları HÜNERLİEELER sayfamdan takipedebilirsiniz.

05 Ağustos, 2008

3 büyük kampanya..


Başlatılan 3 büyük kampanyayı Oytun'un geçen yıl kum boyama ile yaptığı resmi ile duyurayım dedim.ne olur duymayanlara görmeyenlere iletelim.İnşallah artık böyle felaketlere maruz kalmayız.yeterli donanıma sahip olup çok küçükten yangınları sonlandırırız..Tüm felaket bölgesindeki arkadaşlara geçmiş olsun..

03 Ağustos, 2008

SALATALAR..



Bu aralar çok bi elişi çıkaramıyorum nedense.yarım işlerime bile elim gitmiyo.gezmektenmidir nedir.Birde biliyorsunuz elmaçekirdeğimiz var.eylül ortalarına doğru gelerek beni hala olma şerefine yükseltecek.o minik yüreği nasıda heycanla bekliyorum.bu günlerde onun kıyafetlerini yıkayıp ütülüyorum.baya bi oyalıyor minik minik.am ne güzel..
Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails