01 Aralık, 2008

BOĞAZLAR SORUNU

KARNIBAHAR SALATASI
Yapılışı:
Karnıbaharımızı dal dal ayırıyoruz.ve dağılmıyacak ama yenecek kıvamda haşlıyoruz.süzgeçimize alıp süzüyoruz.soğuduktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve yağda kızdırdığımız pul biber yada salçayı gezdiriyoruz.

HAVUÇ SALATASI:
Yapılışı:
havuçları rendeleyip kısa bir süre teflonda çevirtiyoruz.soğumaya bırakıyoruz.soğuduktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt ve mayonezi koyup karıştırıyoruz.isteğe göre dereotuda koyabilirsiniz.tadı süper oluyor..

2 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Her ikisini de çok severim, bir de kereviz salatası ekleseydin süper olurdu. Ellerine sağlık. Sevgiyle

Adsız dedi ki...

zaten karnım aç.toptan delireyim....

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails