10 Eylül, 2008

ESKİYİ DEĞERLENDİRME ETKİNLİĞİ

http://blogcuabla.blogcu.com/ arkadaşmızın düzenlediği eskiyi değerlendirme etkinliği için bu uydurmacam.ama çok kullanışlı ve pratik.
kaçık bir diz altı çorabının lastik kısmını kesip ucunu dikiyorsunuz.okadar.ne işe yarıyor peki..
çorap giymek istemiyorsunuz ama kapalı ayakkabı önü rahatsız etmesin sizi diye..:)
ben çok rahat eetim.satılanı vardır belki ama eskileri atma yerine değerlendirme en doğrusu..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ne demek begenmedinmi ben.o kadar begendimki 2 kere okudum.sanırım hepsini birden yayınlamak istemiyor ,merak artsın diye,o nedenle benimkileri bile hala almadı.belkide her gün giremiyordur, lütfen devam et bundan sonrda etkinlige katılıma.bizi mutlu edersin.

Adsız dedi ki...

YALANIN BU KADARI BU HAZIR SATILIYOR FİRMAYA HABER VERDİM YALAN YAZINIZI

akasyakokusu dedi ki...

Merhaba canım pazar gündüzü giremedim malum kış hazırlığı falan zamanımı aldı.burda daha yeni sebze kurutuyolar.şimdi tam zamanı bende yaptım bişeyler..
neyse burun çorabı gördüm satılıyor bazı yerlerde..ama gerçekten hoş fikir canım..bunun kışlık konçu eskiyen çorapla yapıcan genelde kışın parmaklarımız üşürya o zaman giyecen işte..
kayınvalidem beş şişle kayınpederle örerdi.komiğime giderdi essahtan yaç geçince öğrenip üşüyüp herhal bizde giyiyoruz..
ayrıca demirkan bebek hoşgeldi sefa gelri.nasibiyle geldi inşaAllah..amin.epinizin gözü aydın..Allah c.c. analı babalı akrabalı bol sevenli büyütsün..amin..
seneye temmuz son gününden önce gelmeye bakın emi.uzatmassak bir sene daha nasipse tayinciyiz.burda bir kapınız var herzaman gelin bayramda bile havalar güzel olur burda.kormayın ne sıcak olsa bile nem yoktur akşamları efil efil eser burası.geceleri hayat hiç bitmez.kahvehaneler açıktır marketler.insanlar gece ikide bile yürüyüş yaparlar.ben merkezdeyim .merkezde türbe,klise,medrese,cami doludur.ünlü kasimiye medresesi bile merkezdedir.dayrülzefaran çok yakındır..
neyse canım sahurun bitmesine birkaç dakika var öptüm seni baybay..

Adsız dedi ki...

ismini vermiyen arkadaşım,
istediğiniz yere haber verin.ben satılmıyor demiyorumki ben eski çorabımı bu şekilde değerlendirdim diyorum.bu niye sizi rahatsız ediyor ki?
ben eski çorabımı bu şekilde değerlendirip bütçeme katkıda bulunuyorum.hazırını siz alıp giyebilirsiniz..
kaldıkı hazır satılıyor dediğiniz şey her yerde her ilçede yada beldede var mı?
http://nagice.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

tebrik ederim çok başarılı. ayaklarınız da çok biçimli görünüyor.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails