25 Şubat, 2008

MOTİF MAKİNESİ




Son günlerde bi şey eklemedim biliyorum.Ama ürettiğim bir şeyler var tabiki.Ekliyeceğim onlarıda en yakın zamanda.


Ama bir kaç gün önce aldığım motif makinesi-örgü plakası hepsini bir kenarda bıraktı.Çok zevkli.Biraz zor becerdim diyebilirim.Deneme yanılma yöntemiyle kendi tarzımı buldum:)


Şimdi karesinide alacağım.değişik şeyler yapmak çok hoş.İnternettede oldukça fazla model bulabildim.Sizlere adresilerini veriyorum.Eğer sizinde bildiğiniz adres varsa iletirseniz sevinirim.

















http://edaca30.blogcu.com/








9 yorum:

Nalan Kaplan dedi ki...

Bu motiflerlede neler çıkarırsın sen ortaya şimdi Nagihan'cığım bekliyorum,güzel bir hafta dilerim sana sevgiler canım...

Serra dedi ki...

Aa bu ne boyle? Motifleri nsil birlestiriyorsun peki?

NuR dedi ki...

Yeni oyuncağınla kimbilir ne ciciler yaparsın, kolay gelsin. Ben de aldım, henüz denemek kısmet olmadı
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

Yine harikalar yaratacağa benziyorsun şeker. Sana kolay gelsin.
Kocaman öpücükler.

www.berrince.cm

Adsız dedi ki...

Yine harikalar yaratacağa benziyorsun şeker. Sana kolay gelsin.
Kocaman öpücükler.

www.berrince.cm

Adsız dedi ki...

arkadasşar bu motif makinasından isteyene temin edebilirim kare ve yuvarlak olmak üzere iki adet motif aparatı iğneleri ve kullanım şablanı 13,80ytl. www.gittigidiyor.com adresinden8975446 ürün koduyla satın alabılırsınız.bilgi almak için msnim veyseltugce@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Eviniz ve sevdikleriniz için şaldan çantaya, yatak örtüsünden perdeye kadar birçok giysiyi, aksesuarı ve ev tekstili ürününü MOTİF MAKİNESİ ile ÇOK KISA SÜREDE ( 5 dakikada 1 motif) kendiniz yapabilir yapmış olduğunuz yüzlerce farklı el emeği ürünü satarak ev ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz...

örnek olması açısından İNTERNET SAYFAMIZDA MOTİF MAKİNESİ ile yapılmış ürünlere bakabilir fikirlerinize fikir katabilirsiniz..

""" www.motifmakinesi.com"""

Yaratıcılığınızı kullanarak yüzlerce farklı ve yeni desen yaratabilir, değişik renkleri bir araya getirerek örgülerinize farklılık kazandırabileceğiniz gibi, her iplik çeşidini kullanabilirsiniz.

BU MUCİZE ÜRÜNE ULAŞMAK ve BİLGİ ALMAK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY
(0262)344 29 70 NOLU TELEFONU ARAMAKTIR.

gönülden dedi ki...

merhabalar bende motif makinesi aldım ve çok güzel motifler yaptım çok kolay ve çabuk yapılıyor..ama istediğim gibi birleştiremiyorum..bir şal örneği görmüştüm öğle güzel birleştirmişler ki ben öğle yapamadım.biri bana da öğretsin lütfen :)

Adsız dedi ki...

Merhabalar. Evet bu bu aparatlar hem çok kullanışlı, hem çok pratik, hem de çok kısa sürede şık ürünler elde etmenizi sağlıyor.
FAKAT BU APARATLARI 13.80E TEMİN EDECEĞİNİ SÖYLEYEN ARKADAŞ PİYASADA BUNLARIN 1,5 VEYA 2 TL GİBİ (İĞNESİ VE KLAVUZU İLE BİRLİKTE) Ç0K KOMİK FİYATLATLA SATILDIĞINDAN HABERDAR DEĞİL ANLAŞILAN. UMARIM SİPARİŞ VERMEMİŞSİNİZDİR SEVGİLİ HANIMLAR...

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails