25 Ocak, 2008

İKİ TATLI HEYECAN...

Arkadaşlar tüm okuyan çocuğu olup onlarla öğrencilik yıllarına dönüş yapan arkadaşlara iyi tatiller diliyorum.Tabi miniklerimize de..
Bu gün güzel ve tatlı bi heycanla karnemizi almaya gitmeden önce kardeşimin süpriz haberiyle başka bir heycana büründük.Arkadaşlar ben HALA oluyorum..Allah herkese öyle bir heycan yaşatsın..
Oytunun karnesi.Candan Ablasına söz vermiştim ekliyim dedim.Gerçekten gurur duydum oğlumla.Çok güzel bir karne.Öğretmeninin yazdığı güzel sözler.Allah daim etsin.
Hepimizin çocuklarına başarılar versin..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

canım hayırlı olsun ilk karne heyecanınız bu biz çoktan geçtik bu yolları.dileğim yaşam karneside hep böyle pekiyi olsun.

Adsız dedi ki...

oytunu tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum.bir öğretmen olarak gurur duydum.aferin ona.selamlar

Tuğba dedi ki...

Maşaallah oğluşunuza:)Allah başarılarını daim etsin.Ben de bir anne ve bir öğretmen olarak kutlamak istedim.
sevgiler.
http://www.keyiflimutfagim.com

Adsız dedi ki...

Oytuncuğumu tebrik ediyorum gözlerinden öperim. Allah başarısını daim etsin. Bu arada hala oluyormuşsun çok sevindim. Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim.

Adsız dedi ki...

Selam Nagihan cım
ben de Oytun un karnesinden bir haber var mı diye bakmaya geldim :D başarılarının devamını dilerim. Karnesinin bu kadar güzel olmasına ben de sevindim.

Bu arada hala olmak çok güzel bir duygu. Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli hayırlı uğurlu bir evlat olarak nasip eder inşallah.

Kendinize çook iyi bakın. Sağlıkla ve sevgiyle kalın,

nagice dedi ki...

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

Serra dedi ki...

Bebek haberi karne heyecanini golgelemis, Oytun'un basarilarinin devamini dilerim; her ne kadar calisacak olan o ise de annenin katkisi inkar edilemez. Kardesinin, sizlerin gozu aydin. hayirlisi ile dogsun, Allah anali babali buyutsun.

Adsız dedi ki...

Oytun paşamı kutluyorum, gözlerinden öpüyorum.Allah başarılarını daim etsin.zihin açıklığı versin.Analı babalı başarı dolu bir yaşamı olsun inşaallah.Nagigancım kardeşinin bebişide hayırlı olsun gözünüz aydın,Allah tamamına sağlık içinde eriştirsin inşaallah...gönül dolusu sevgiler...

Adsız dedi ki...

Nagihancığım,
Oytunun karnesini ve başarısını kutluyorum canım onu öp benim için hatırlar sanıyorum beni,başarılarının devamını diliyorum,öpüyorum sizi

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails