30 Kasım, 2007

SICAK LEKELERİNE ÇÖZÜM



Diyelimki sıcak bir çaydanlık yada fincan ahşap mobilyanızda leke yaptı.ve ne yaptıysanız çıkmadı.işte çözüm.
lekenin üzerine bir miktar kolonya döküyorsunuz.Ve çakmağı çakıyorsunuz hafif yanıyor sönmeye geçişte hemen noylonsuz bir bezle bastırarak siliyorsunuz.ve bakıyorsunuz ki iz falan yok...
istteki resimdeki gibi.
hepinize kolay gelsin.ben yaptım.Önüme geleninde lekeli sehpasına yapıyorum.sorun çıkmadı yanan sehpalardan sorumlu değilimdir..

4 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

merhaba nagihancım..aman birde ben deneyeyim..çakmak kullanmasını pek bilmem..sevmemde büyük oğlum çookk küçükken babasının çakmağıyla oynarken önce oyuncak otobüsünü ve ikili koltuğu halınında birkaç yerini yakmıştı..ogün bugündür sevmiyorum çakmakları..
aman canım konuyu dağıtmayım en iyisi ben yuvarlak tam şeklini ekledim yeleğin..ense kısmıma tam kıvrılırsa eğer omuz başlarımda duruyor yani yelek olmasa dekolte kıyafet misali gibi..Yapabilseydim ense kısmını biraz oyarak yapardım...Beğendinmi senin gibi usta örgücülerin eline su dökemeyiz ama idare ediyor işte..

akasyakokusu dedi ki...

Merhaba arkadaşlar...Biliyorsunuz Kasım ayında sevgili Sibel için yelekler ördük örmediysekte elimizde olanları verdik...Katılan arkadaşlar çok çok saolsun..Sibel'in teklifiyle 2.ci örgülerimiz ev sahipliğini ben yapacağım..Bu ayki konumuzda ŞAL olacak..İstediğiniz biçimde modelde ister yarım ay,ister dikdörtgen isterde üçgen şeklide örebilirsiniz..Yılbaşına kadar süremiz var...Katılmak isteyen arkadaşlarımız hemen sayfamdaki banneri ekleyek hemen başlayabilirler..Çok çok teşekkür ederim şimdiden saolun varolun..

saniyesultan dedi ki...

merhababenimmasammaunağacındanveüzerinekolonyadöküldüvelekeoldu.bununiçinneyapacağım.Bilgiverirsensevinirim

Adsız dedi ki...

merhaba nagihan hanim ;
ahsaplardaki sicak lekeler icin verdiginiz bilgileri okudum , ben deniyorum ama kolonya bir türlü yanmiyor, kolonyanin tutu ile ilgili olabilirmi diye danismak istedim. Simdiden yardiminiz icin cok tesekkur ederim..saglikli ve mutlu günler...Aysegül

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails