05 Kasım, 2007

PEÇETELİK

Daha öncede yapmıştım.bunlardan.hatta kırmızısını eklemiştim bile.Elim boş kaldıkça yapasım geliyor.Çabuk bitiyor zevkli örülüyor..Hatta ben bizim evin halleri peçeteliği demiştim.diziyi seğrederken ördüm diye.Şık oluyor.Tabi dantel ipi ile simli falanda örülür.ama benimki makine ipi.
HÜNERLİELLERİ güncelledim görmeden geçmeyin ...

4 yorum:

Nalan Kaplan dedi ki...

Günaydın canım,bende bu modeli netten görüp yaparım diye almıştım ama yok hala yapamadım :)eline sağlık...

Adsız dedi ki...

merhaba Nagehancığım yine çok güzel ciciler yapmıssın ellerine sağlık.Oğullarım bu kış evde PC başına fazla vakit ayıramıyorum.Ziyaretlerim geç oluyor kusura bakma.Oytun paşam alışmıştır okula.pamuk yanaklarından öpüyorum.sevgiler selamlar...munevce

Selcen Şenocak dedi ki...

Merhaba Nagihancığım uzun zamandır istediğim gibi arkadaşlarımı ziyaret edermiyorum yeni işe girdim ev iş çocuk fırsat olmuyor senin sayfanda da çok güzel örgüleri de geçte olsa gördüm. Mor bişey, rengarenk atkın, maviş hırkan hepsi çokkkk güzel ellerine sağlık özellikle mor bişey :) çok güzel kendime yapmayı düşündüm aceba bende nasıl durur daha mı XXXL gösterir dedim :) ama deneyeceğim. Maviş hırkada çok güzel onuda çok beğendim ellerine sağlık canım kolay gelsin.
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Ben bunu hatırlamıyorum yaw daha önceden. Yapacağım hemen. Hatta yarın başlayayım :)
Kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum sana.

www.berrince.com

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails