31 Ağustos, 2007

BATTANİYELER VE BİR SİTE ÖNERİSİ

Buda kapı yada duvar süsü olacak.ADA'nın odası için.battaniyeden kalaniplerden 4 ilmek ile başlayıp şeritler ördüm.Evdede bu kalp şeklindeki plastiğimiz vardı.şeritleri saç örgü ördüm ve silikonla yapıştırdım.Ucundaki bebekte buzdolabı süsümdü bir zamanlar.üzerindeki renkleri uydurmak için işledim birazcık.ama daha bi şeyler düşünüyorum.şöyle kurdele falan dimi..



Daha ütüsünü ve süslemelerini yapmasamda iki battaniyenin son durumu bu arkadaşlar.BEbişlerimiz kasım ve aralık aylarında hayırlısıyla teşrif edecekleri için acele etmiyorum .şimdide 3.sünü başlıyacam kısmetse.Pınarcığım için.ipleri gelince hemen başlıyacağım.
Size birde site daha doğrusu bir forum önerim var.Yüzlerce modele ulaşabilirsiniz.Hepside birbirinden güzel...

12 yorum:

Adsız dedi ki...

Nagihancım ellerine sağlık her iki battaniye de çok güzel olmuş. Walla bunlar için hemen bebek yapıcam bir tane inşallah.Süslenşnce daha da süper olacak eminim.

Adsız dedi ki...

Nagihan teyzemizin ellerine sağlık.Bu güzel hediyeleri kullanmak için sabırsızlanıyoruz.Her zaman söylediğim gibi allah kullanmaya kısmet etsin inşallah.Ellerin dert görmesin arkadaşım.

Brisa de Amor dedi ki...

Hi Nagice!
Very nice you work! congratulation...i need traductor to spanish...pleaseeee

kiss from Argentine

Adsız dedi ki...

İyi geceler Nagihan,
Yine neler döktürmüşsün.
Ellerine sağlık....
Maaşallah....:)

Adsız dedi ki...

ellerine sağlık. çok güzeller.
sevgiler
www.berrince.com

Elaine Tripiano dedi ki...

Good morning , I UNDERWENT P / EXPRESS GRATITUDE THE CARESS & RECADINHO EM MEU BLOG FICO A GOOD DEAL Happy. I AM BY USING A translator. Thank you ELAINE

Nalan Kaplan dedi ki...

Valla yaz sıcak falan dememiş örmüşsün maşallah Nagihancım eline sağlık :)

Unknown dedi ki...

Amei vc é muito talentosa !!1 kisses

Unknown dedi ki...

Amei vc é muito talentosa !!1 kisses

Adsız dedi ki...

derya abla sizi çok seviyorum sizden ricam ece görseli programa çağırın lütfen yalvarıyorum

Adsız dedi ki...

Yes exactly, in some moments I can phrase that I agree with you, but you may be making allowance for other options.
to the article there is still a suspect as you did in the decrease efflux of this request www.google.com/ie?as_q=sertraline and alcohol consumption ?
I noticed the utter you procure not used. Or you use the dreary methods of helping of the resource. I suffer with a week and do necheg

Adsız dedi ki...

Yes exactly, in some moments I can bruit about that I jibe consent to with you, but you may be in the light of other options.
to the article there is quiet a definitely as you did in the downgrade efflux of this demand www.google.com/ie?as_q=tramadol cross sensitivity ?
I noticed the axiom you have in the offing not used. Or you profit by the dreary methods of helping of the resource. I take a week and do necheg

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails