07 Nisan, 2007

ÇÖPE ATMAYIN YOLLAYIN...

ÇÖPE ATMAYI DÜŞÜNDÜKLERİNİZ
Konu: DUYURULAR Tarih: 2007/3/24 ÇÖPE ATMAYI DÜŞÜNDÜKLERİNİZ
Dilek TATARMerhaba, sizden Şırnak Nazmiye Demirel Kız Meslek Lisesi okulu olarak bir ricamız olacak. Lütfen yanlış anlaşılmasın değerlendirebildiğiniz ürünlere değil sadece çöpe atmayı düşündüğünüz ürünlere talibiz. Örneğin kaçık çorap kırılmış bir biblo sökülmüş yırtılmış yıpranmış bir giyecek gibi. Veya hani bir şeyin ambalaj kağıdı onun kurdelesi gibi yani elinizin altında çöpe atmak istediğiniz şeylere talibiz.Lütfen kullanabileceğiniz veya maddi olarak size geri dönebilecek şeyler olarak düşünmeyin. Sizden kullanılmamış ve sattığınız ürünleri istemiyoruz. Nedenini açıklamak da daha duyarlı olmanızı sağlayacak diye düşünüyorum.Okulum tam gün bir okul ve öğrencilerim genel olarak köylerden geliyorlar ve o yüzden öğle yemeği yiyemiyorlar. Onlara öğle yemeği çıkarabilmek için öğretmen arkadaşlarımla birlikte kermes düzenliyoruz. Ve bu artık materyalleri değerlendiriyoruz. Bu konuda duyarlı olursanız ve bir kişide olsa çevrenize iletirseniz çok sevinirim. Unutmayın sizin o çöp dediğiniz şey bir kız öğrencinin bir öğünde olsa karnının doymasına yarayacak.İlginizden ötürü şimdiden kendi adıma ve öğrencilerim adına teşekkür ederim.
Dilek TATAR
Nazmiye Demirel Kız Meslek Lisesi Müdürü
ADRES: Nazmiye Demirel Kız Meslek Lisesi / ŞIRNAKTELEFON: 0486.216 17 34
WEB ADRESİMİZ: www.nazmiyedemirelkml.edu.tr.tcE-POSTA: nazmiyedemirelkizmesleklisesi@hotmail.com
Yazının kaynağı site - :: Egitimciyiz.Com ::44 http://www.egitimciyiz.com/v1 Bu yazının adresi:http://www.egitimciyiz.com/v1/article.php?storyid=2733

Yukarıdaki yazıyı sevgili elvanın maili ile aldım.Ve adresten teyid ederek ve izin istiyerek sizlere buradan ulaştırıyorum.Gelen mailide şöyle diyordu bir bölümünde .Biz bu materyallerle bir geri dönüşüm projesi uyguluyoruz.Mayısayının ikinci haftası bir fuar ve kermesimiz var.bu geri dönüşümlerleoluşturduğumuz ürünleri orada sergileyerek gelir elde etmeyi planlıyoruz.vebu gelirlede mailimizde de yazdığı gibi öğle yemeği yiyemeyen öğrencilerimize öğle yemeği çıkaracağız.teşekkür ederim.
Ve bende sizlerden katılıp bir şeyler yollamak istiyen arkadaşlarımız olabilir düşüncesiyle iletiyorum.
Örgü etkinliğinini sonlanmasına az kaldı.10 nisanA kadar gönderimlerinizi bekliyorum.13 nisanda sitemde yayına başlıyacağım.görüşmek üzere.herkese kolay gelsin.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Okurken çok duygulandım. Kendimce birşeyler yapmaya çalışacağım.
Sevgiler,

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails