11 Şubat, 2007

KAFESLİ BOYUNLUK

Ve işte sonuç.Artık kullanıma hazırız.
23 sıralarımız bitinceyukarıdaki gibi birbirlerinin arasından sepet örgü gibi geçiriyoruz.Ve tekrar şişimize ilmeklerimizi geçirip 1 karış daha örüyoruz.
3 karış sonunda daha önceki gibi 7 'şerli olarak 5 şeridimizi 23 sıra örüyoruz.

5 şeridi ördükten sonra ilmeklerimizi yine tek şişimize geçiriyoruz ve 3 karış örüyoruz.
Ben kendi tarifimle size anlatıyım.Siz ipinize ve isteğinize göre değiştirebilirsiniz.
kullandığım ip agora-tiftik gibi bir ip.
şiş:6 numara
35 ilmek atıp 1 karış(yaklaşık34-35 sıra) örüyoruz.sonra ilmeklerimizi yukarıdaki gibi 7'şer ilmek 23 sıra örüyoruz.
Örgümüz önden düz-arkadan haroş
yani kafesimizin ilke 5 şeridi oluşuyor

EVET İŞTE BÖYLE AŞAĞIDAN YUKARI BİR TARİF SİZE.YAPAN ARKADAŞLAR OLURSA LÜTFEN PAYLAŞSIN BİZLERLE.YAPAMAYAN OLURSADA SİPARİŞ ALINIR BU ARADA.KOLAY GELSİN.

13 yorum:

yumak dedi ki...

Canım arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuş. İyi günlerde kullan inşallah. Açıklaman da çok anlaşılır olmuş. Bol bol siparişlerin olsun.

Munevver dedi ki...

Sevgili nagehan harikasın tek kelimeyle masaallah diyorum ellerine saglık.cicilerinide iyi günlerde kullan.saglık ve sevgiyle kal.Oytun pasamı kocaman öptüm...munev

Funda Irmak dedi ki...

canım çok cici olmuş eline sağlık sevgilerimle kocaman öptüm

selda dedi ki...

Çok güzel bir fular Nagihancım mutlaka deneyeceğim. Ellerine sağlık. Hediyelerinide güzel günlerde kullanmanı dilerim.

didem dedi ki...

canım harika olmuş bu atkı bayıldım.sıraya ekliyorum inşallah en kısa zamanda yaparım.iyi günlerde kullan.sevgilerimle

berrince dedi ki...

Ben de denemek ıstıyorum bundan. Hadı hayırlısı. Çok güzel bu Nagihan cım.
Sevgiler,

Serra dedi ki...

Voovvv, hic boyle olabilecegini dusunmezdim. Ben artik bundan bir tane anneme ordururum.

nalan dedi ki...

Bu model uzunca bir süresir benimde arşivimde denenmeyi bekliyordu Nagihan vaalla ne iyi oldu böyle açıklamalı süpersin,ellerine sağlık canım...

Adsız dedi ki...

boyunluk çok güzel olmuş iyi günlerde kullan

serap1980 dedi ki...

boyunluğa bayıldım çok güzel olmuş iyi günlerde kullan

Adsız dedi ki...

bende örmek istiyorum bundan burda bu ipten yoktu malum.eşim bana ankaradan getirdiipi.düz örecez demi canım ön düz arka ters gelecek yani tşk ediyorum şimdiden .ellerine ve yüreğine sağlık canım
hawin

nazlica dedi ki...

Nagihan çok şık olmuş atkın, ellerine sağlık. İyi günlerde kullan canım. Tarifi için de teşekkürler, kopyaladım. Sevgiyle

june25 dedi ki...

mükemmel olmuş elinize sağlık

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails