03 Ocak, 2007

PEMBİŞ ELDİVEN

Tabi benim parmağımın çıktığı yere delik örgü ile yarım parmak örülüyor.ama ben şimdilik bu fotoğrafla anlatayım.bitmişini açelyadan isteyip çekerim.
Bu modeli bana sevgili pınarcığım gönderdi.Bende bayram ve yılbaşı hediyesi olarak açelya'ya yaptım.Çok hoşuna gitti doğrusu.
oldukçada basit:
9 adet motiften oluşuyor.3 sıraya 3 er motif olarak ekliyorsunuz.şekilde gözüküyor zaten.Ve 2.sırada motiflere yukarıdaki gibi boşluk bırakıp deliklerle parmak örüyorsunuz.alt ve üst kenara 2 sıra trabzan geçilir ve eldivenimiz tamamdır.
HÜNERLİELLER güncellendi.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

çok hoş olmuş, ellerine saglık

Adsız dedi ki...

canım benim ellerine sağlık çok güzel olmuş. Pembiş pembiş.

Adsız dedi ki...

Oytun cum ne güzel bir noel baba olmuş :) Ayrıca çekiliş çok süper fikirmiş.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

günaydın canım,
çok hoş eldivenler.gerçektende derya baykal sayesinde eldiven tamamen bir aksesuar oldu çıktı.iyiki var derya baykal bizim de ufkumuzu böle genişletti dimi arkadaşım.
evin camları süper olmuş oytun sildirmemekte haklı yanii.bende hep yapardım ama bu sene malesef kısmet olmadı seneye süsleriz inşallah.
ata iyi canımcım şimdide kaşıntı sorunumuz başladı bu bir ay nasıl geçecek inan hiç bilmiyorum daha okula da başlamadık pazartesi inşallah.
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş Nagihancım bende bu aralar eldivenlere takmış durumdayım kendime yaptım şimdide Ege'ye yapıyorum. Sevgilerimle..

Adsız dedi ki...

merhaba SİTENİZİ BİR SÜREDİR TAKİP EDİYORUM ARKADAŞLARIMADA GÖSREYORUM AMA SAYFALARI GEZMEKTE ZORLANIYORUZ SAYFANIN ALTINA SONRAKİ SAYFA BÖLÜMÜNÜ EKLERSEN SEVİNİRİM YAPTIKLARIN ÇOK GÜZEL
http://ayse26.blogcu.com/

Adsız dedi ki...

selam canim bende seni beklerim tanisrigima sevindim:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails