13 Aralık, 2006

TEŞEKKÜR VE ÖZÜR

Öncelikle rahatsızım dedim ve sizleri üzdüğüm için özür dilerim.ama bu arada mesaj atan,mail ve yorum yazan iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
oytunun rutin okul hastalığı,arkadan benim boğaz enfeksiyonum derken parmaktaki morarma biraz sayfayı güncelleme konusunda tembelleştirdi galiba.
boş durmadım bi şeyler yapıyorum.ama yavaştan yavaşa.biraz yormayayım bakalım.dr. dediği gibi davranayım.gerçi çokta çözemedi sebebini ama neyse..
bakalım ilaçlarımızı kullanalım ne olacak.
Yarın Oytun Paşa'mın gösterisi var.sınıfça çok güzel şeyler hazırladılar.yerli malı haftası ile ilgili..
yarın akşam sizlerle paylaşırım kısmetse..
Bu arada sevgili TURUNCUDÜNYA ve ŞULE TÜREL'İN biricik oğulları askere gitti.tez günde hayırlı teskereler diliyorum.allah bizede o günleri gösterir inşallah.

8 yorum:

Rengarenk dantel dedi ki...

slm nagihancım. geçmişler olsun aman kendine dikkat et ve bence üzerinde dur o morarmanın. başka başka yerlere git araştır. geçmişler olsun, allah sağlık versin en önemlisi bu..

Oytun'cuğumuza başarılar diliyorum..

askerlere hayırlı tezkereler annelerine de sabır diliyorum...

incikboncuk dedi ki...

çok geçmiş olsun, nazar oldu galiba. başka bi doktora da sormak faydalı olabilir. bi süre de dikkat etmek faydalı olabilir, umarım yakında geçer.

NuR dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Tekrar geçmiş olsun, sigara içiyormusun bilmiyorum, kan dolaşımını çok etkiliyor, bu tür morarmalar yapıyor.
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

oğullarımızla ilgili dileklerin için teşekkürler Oytun'un hep iyi günlerini göresin. Sevgiyle kal Nagihan, kendine de iyi bak.

Adsız dedi ki...

selam geçmis olsun arkadasim ziyaretlerine çok seviniyorum ve seni eklemek istediğim halde blogcuda bulunamadı yazısı çıkıyor sen arkadaşlistene eklersen ben kabul edersem ancak listeme ekleyebileceğim başka yolu varmı bilmem görüşmek üzere arkadaşım hoşçakal sağlıkla kal.

Adsız dedi ki...

Canım nasıl oldun?Aklım sende kaldı.Ben yine de kimyasallardan etkilendi elin diyorum ama yine de en iyi karar dr ların.İnşallah tez zamanda iyi olursun.Allah seni çok sevdiğin örgülerinden de çok ayrı bırakmasın.Amin.Herşeyin başı sağlık biliyorsun.Bu arada asker yolu gözleyen arkadaşlarına Allah kavuştursun diyorum.Hayırlı teskereler.Evliyken 16 ay eşimi askerde bekledim.Evladım yok ama onları çok iyi anlıyor sabırlar diliyorum.
Nilgün...

Adsız dedi ki...

Nagihancım sanada Oytunada çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisinizdir. Bende Ege'nin hastalığıyla uğraşıyorum. Ağır bir enfeksiyon geçiriyor. Nedir bu hastalıklardan çektiğimiz. Görüşmek üzere canım.

Unknown dedi ki...

Geçmiş olsun. Herşeyin başı sağlık. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur ve bizi elemeklerinden mahrum etmezsin.
Sevgiler

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails