27 Aralık, 2006

SELDA'DAN ...

Seldacığım biraz acele çektik.bizimkide Nilgün Ablası var diye şımardı .böyle bir poz oldu.ama olduğunu anlıyorsundur sanırım.
Canım seldacığım ne desemki valla bilemiyorum.Her biri ayrı güzel.beni çok mahçup ettin.hediyem geldiği sırada komşum nilgün bendeydi.ve kahve içecektik.tabi senin muhteşem tepsinle servisi yaptım her ne kadar kıyamasamda.Ve hemen sana telefon ettik ama nedendir ulaşamadık.bir kaç kez tekrarladım aramamı ama sürekli boş çalıyordu.kesin biryerlerde bırakmışsındır diye düşündüm.
ama şunu söyliyebilirim ki ikimizde bayıldık.çok ama çok güzel hepsi .
Oytun'a özel kurabiyeler için ayrıca oytun2un teşekkürünüde bildiriyim.Ucundan biraz tattırdıda göründüğünden de leziz..
Lavanta torbamda büyük bir özenle yapılmış.
hepsi için ayrı ayrı tekrar tekrar teşekkürler,teşekkürler..
bu arada bu çekilişi organize eden sevgili Pınar'a ve katılan diğer arkadaşlarımada teşekkürler..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Hediyelerin çok güzel, Seldanın ellerine sağlık. İyi günlerde kullan arkadaşım. Bakalım sıra kimde, şimdi kim ekleyecek. Benimkide inşallah bayrama kadar yetişir. Cuma günü göndermiştim ama yollar malum sıkıntı sardı beni inşallah bu hafta alır Pınarcığım.
Yeni yılını ve bayramınıda kutlarım.
Öptüm.

Adsız dedi ki...

Sevgili Selda'nın gerçekten ellerine sağlık.Güle güle kullanın arkadaşım.Vallah hediyelerin anlık gelişine şahit olmuş biri olarak kıskanmadım desem yalan olur.Hele iş çıkışı o muhteşem tepsiden de kahve içmek bir harikaydı.Ne yapalım şimdi biz de blog mu açalım bu güzel kervana katılmak için.:))))
Tekrar iyi günlerde kullanın inşallah.
Nilgün...

Adsız dedi ki...

şapka güzel, tepsi süper :)
inşallah kendilerini oytun paşa'nın başında, ve kahve içerken göreceğim :)

Adsız dedi ki...

Canım hediyelerini güle güle kullan. Selda nın da ellerine sağlık çok emek vermiş.Çok öpüyorum. Mutlu yıllar ve bayramlar diliyorum.

Adsız dedi ki...

selamlar canım hediyelerini iyi günlerde kullan. bayıldım tepsiye çok güzel olmuş vallahi. seldanın da ellerine sağlık. benimkide yarın ulaşıcak inşallah . bende yarın alıcam.
sevgiler görüşmek üzere :))

incikboncuk dedi ki...

hediyelerini güle güle kullan. Selda'nın da ellerine sağlık.

Adsız dedi ki...

Nagihancım güle güle günlerde kullanın canım. Şapka olmayacak diye telaşa düşmüştüm ama görüyorumki tam olmuş. Tepsiyide beğenmiş olduğuna çok sevindim ahşap işlerine yeni başladım daha acemiyim anlayacağın, kendime bir tepsi yapmışken hemen sanada bir tane yaptım. Telefonun dediğin gibi çantamda kalmış. Gördüğümde çok geç olmuştu zaten maildede bahsettiğim gibi biraz telaşımız vardı. Tekrar yeni yılınızı ve bayramınızı kutluyorum. Kargonunda hızlı gelişine çok sevindim hava şartlarına takılacak diye korkmuştum. Görüşmek üzere seni ve Oytun'u öpüyorum canım.

Adsız dedi ki...

bayramın ve yeni yılın kutlu,mutlu ve umutlu geçsin,allah kimseyi umutsuz bırakmasın.sevgiyle kal...
bu arada hediyelerinide güle güle kullan iyi günlerinde

Adsız dedi ki...

Sevgili Selda'nın ellerine sağlık.Gönderdiği caaanım hediyelere bire bir tanık olmak ve de o güzelim tepsisisnden bir fincan kahve içmek benim için bir ayrıcalıktı.Üstelik her biri birbirinden güzeldi.Kıskanmadım desem yalan olur.Sizlerin bu güzel kervanına katılabilmek için illa ki site açmak gerekiyorsa hemen açardım.Tekrar eline gözüne sağlı.İyi günlede kullanın.
Nilgün...

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails