02 Aralık, 2006

FİRKETE ETOL

Firkete etolüm bitti.Bunu angora ile yaptım.Gerçekten çok hoş ve değişik oluyor.Daha bir kaçtane yapmayı düşünüyorum.iplerini aldım.Ören yada ördüren arkadaşlara tavsiyem angora ile .birde penye ip olarak etole çok yakışıyor.Ben tiyoyu vereyim.
Bu arada dün canım arkadaşım Günnur'la çok güzel bir gün geçirdik.arda'dan şikayet ediyo ama canım benim ya öyle şirin ki.Yaşının hareketliliği gayet normal..
Bu arada günnur'da firkete öğrendi ve başladı.Tabi ne zaman biter gün tutacağız..Öyle tembel öğrenci istemem değil mi ama?
Firkete detayları için:http://handworks.blogcu.com/
http://sykospark.net/hairpin/

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Valla şekerim nefis olmuş. Çok güzel gerçekten. Bende yakın olsan bana da gösterirdin bende yapardım. Herkes firkete şal yapmayı öğrendi bi ben kaldım.Güle güle kullan iyi günlerde.

Adsız dedi ki...

Canım ya yıne harikasın. Ellerine sağlık. Bugün benim kızla Bakırköy e gittik. Atlı karıncaya gittik yemek yedi. Oytun gelsin yine geliriz. Miglosundan süpliz yumultaaa, sakız vs vs alırız diye saydı durdu :))
Sevgiler,

ROSE dedi ki...

Hi, Nsevil!
Beautiful work! Congrats!

I invite you, and your friends, to visit my new blog!
You are welcome!
Rose

Adsız dedi ki...

Canım arkadaşım ellerine saglık çok güzel olmuş.Yakın olsak bende ögrensem senden.İyi günlerde kullan
Sevgiler

Adsız dedi ki...

eline saglık sevgili Nagehan her yaptıgın gibi buda cok güzel olmus.masaallah diyecegim.sahibi iyi günlerde kullansın sevgiler

Adsız dedi ki...

selamlar sayfanız dolaşıyorum çok güzel paylaşımlarınız var ellerinize sağlık güzel günlerde kullanırsınız inşallah.İyi haftalar

Adsız dedi ki...

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık arkadaşım. rengide harika.iyi günlerde kullan sevgiler bye :))

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails