17 Ekim, 2006

İŞTE YİNE YARIMLAR..


Doğum yapacak bir arkadaşa hediye olacak bitnce kısmetse.ama bu aralar hiç canım istemiyor nedense..
Evde kalan en küçük ipleri bile atmam.biriktiririm ben.geçenlere de canım sıkıldığı bi gün hepsini uc uca ekledim.renk gözetmeksizin.ce Tunus işi bu heybe çıkıverdi ortaya..Anahtar,telefon,cüzdan ve mendil için çok ideal..
Oytun'un geçen haftasonu ödevi.Biri havuç diğeri Çilek..
Yine yoğun bir kaç gün beni bekliyor.Yarınsabahtan yemek listesi filan hazırlıyacaz.öğleden sonra da oytun arkadaşları Ekin,Bora ve Orkun'la Arabalar filmine gidecek.Tabi dışarıda beklemek bize düşecek yine..Akşam'da Bahar'a iftara gideceğiz.
Perşembe günü sıfımız ev ziyaretine gelecek bize.Akşamada yemeğe misafirim var..
Cuma da buranın sosyete pazarı var sabah oraya gidicem.Öğlenden sonrada oytun'la bayram alışverişine..
haftasonu da artık bayrama hazırlıkla geçer herhalde..İşte böyle hep koştur hep koştur..

8 yorum:

Nalan Kaplan dedi ki...

Bu yarım işler bir köşede her zaman olur canım
sevgiler

Serra dedi ki...

Hayat ne garip di mi nagihan, bir turlu kosturmacasi bitmiyor istesek de. Sen hep boyle guzel telaslar yasa insallah. Iyi geceler.

Adsız dedi ki...

Ben de bu aralar yine koşuşturmalar içerisindeyim. Allah sağlık versin de günler böyle geçsin. Yine süper işler çıkarmışsın ortaya. Bu arada Oytun a iletir misin yaptıklarını çook beğendim :)
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Oytun harika şeyler yapıyor, bayıldım valla, bunları yayınlaman bence cok güzel hem biz miniğin neler yaptığına bakıyoruz hemde evde cocukları olan ve kreşe gidemeyen arkadaşlara güzel fikir, onlarda bunları cocuklarına yaptırabilirler,paylaşımların için teşekkürler arkadaşım, heybeyede bayıldım, harika olmuş, marifetlim benimmmmm... Yan bende şu kasket şeklinde bere varya onu yapmayı istedim sana geldim yapılışını anlatmışsın ona bakacagım, bakalım becerebilecekmiyim. Sende bu aralar ne cok yogunsun canım yaa, kendine dikkat et oldumu....

Adsız dedi ki...

Kadir Gecesi dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a arz etmek için de değerli bir fırsattır. Kadir Gecesi, Allah'ın rahmet ve bağışlanmasının sağanak halinde yeryüzüne indiği, dileyen her müminin armağanlara gark ettiği bir gecedir. Hepimize hayırlı olsun.

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Nagihan;Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

Adsız dedi ki...

Kandiliniz kutlu olsun.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Nahif

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails