05 Ekim, 2006

DEĞERLENDİRME

Biliyorsunuz Oytun'un okula başlamasıyla birlikte bende sınıf anneliği görevini aldım.Ve iyi bir şekilde sürdürmek için elimizden geleni yapıyorum.diğer iki annemiz nigar ve gülşen abla hep birlikte güzel şeyler yapmak için çalışıyoruz.
Öğretmenimiz bizden atık maddeler toplamak için bir kirli çamaşır sepeti tarzında bir kutu almamızı istediş.ama hem ekonomik hem değişik olması açısından biz aşağıdaki kutuyu yapmayı istedik.umarım beğenirsiniz arkadaşlar..


Ve kutumumzun son hali ..
İlk kaplamanın üzerine Sarı file malzememizi geçirdik.

Büfeden aldığım karton kutunun üzerine arkadaşımız Nigar'ın getirdiği çiçek süslemede kullanılan kağıdı güzelce gererek zımbaladık.Islanmalara karşı gülşen Abla'nın fikrini tabana naylon geçirerek uyguladık.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

harikasınız anneler kutlarım

Adsız dedi ki...

bir reklamcılara "pes" derdim, şimdi artık sana da diyorum. sen de en az onlar kadar yaratıcısın bence. gerçi bu kutu ortak bir çalışma ama senin bireysel çalışmalarını da biliyoruz zaten:) ellerinize sağlık.

Adsız dedi ki...

bu arada, ben bahar :)

Adsız dedi ki...

Bakıyorum da süper anneler iş başında. Harikasınız. Süper fikir doğrusu :)
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

Vallahi Nagihancım nerelerde olduğun belli oldu. Bakıyorum oradada hünerlerini gösteriyorsun. Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.

Adsız dedi ki...

valla bunu ben kendi odam için bile düşünebilirim çok ta dekoratif aferim anneler

NAZLICA dedi ki...

Nagihan, ucuz ve şık bir kutu yapmışsınız.Bu tür çalışmalarınız çocuklara da örnek olacak. Ellerinize sağlık. Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

dün bu yazına yorum yazdığımdan eminim ama nedense ulaşmamış.yanlış yerimi tıkladım bilmem ki.kutuyu çok beğendim,ille de parayla alınan eşyalar güzel olmaz ki,işte bu kutuda onun kanıtı.ellerine sağlık,çok güzel olmuş.sınıf anneliği kolay bir iş değil aslında,sana başarılar dilerim

Adsız dedi ki...

yaratıcı arkadaşım benimmm
renginede bayıldım
ne kadar da ekonomik
daha neler yapacaksın bakalım yıl boyunca
sevgi ile öpüyorum

NuR dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Çok şık bir kutu olmuş, senin ve arkadaşların ellerine sağlık.
Sevgiyle kal

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails