26 Eylül, 2006

YEŞİL YELEK

açanlar nerdesin yeni bir şey yokmu diye sitem ediyor artık.Ama okul koşturması derken çokta bi şey yapmıyorum bu ara.Ardından ramazan başlıyan iftar yemekleri.dün komşum nilgün ve eşi bora bizdeydi.bu günde Arkadaşlarımız Münevver,Amire ve Bahar..
Çok güzel bir gece geçirdik yine.gülüş cümbüş..
Evet gelelim yeleğimize.Öylesine örülmüş bir bebek yeeği.şimdi örmedim ama.Eskiden örmüşüm.Örneği pirinç.basit bişey yani..
Bu arada Derya Gibi başladı.Yeni Formatla ilgili ne düşünüyorsunuz arkadaşlar..

19 yorum:

Serra dedi ki...

Derya gibiniz baslamis. Candan sevincinden ekrandan foto cekip gondermis bana. Guzel seyler ogrenip bizlere de ogretin.

NuR dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Pc de bir tıklayıp iki dakikada el-işi seyretmek kolay da...Onların ortaya çıkması çok uzun zaman ve emek istiyor. Bu işler tüketildiği kadar kolay üretilmiyor. Makina da yapmıyor, kolay değil, bu işlerle uğraşan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Yeşilin rengi çok güzel, pirinç örgü de çok zor ürer, çok güzel olmuş.S
ana kolaylıklar diliyorum.
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

yelek de çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.sevgiler

yeni format yorumumu çok sert olmaması için bir hafta bekledikten sonra yazsam olur dimi

Adsız dedi ki...

Bakalım dolaplarında daha ne ciciler vardır senin. Böyle yelek hırka tarzı giyecekleri pek örmeyi beceremem aslında varsa yoksa motif olsun isterim. Allah benim bebelerime de böyle şeyler giydirmemi nasip etsin (azıcık kendime dua ettim:)))
Bu arada:
Ahhhh ah!!!! nerede o eski Derya Gibi....
Başka söze ne hacet:)))
Nilgün...

Nalan Kaplan dedi ki...

Eline sağlık canım,bebek şeyleri olurda kötü olurmu .Derya gibi konusunda bende pek iyi şeyler yazamayacağım bana çok boş bir program geliyor artık sevenler belki kızacak ama yararlı bir iş göremiyorum artık ben. :(

Adsız dedi ki...

Ya Nagihan, hakikaten çok zormuş bu okul olayları. Hele de bizim ki bir gidelim diyor bir gitmeyelim diye ağlıyor. Zor gerçekten.
Oytun un resimlerini çooktaan gösterdim de tık yok bizimkinde.
Kendine iyi bak arkadaşım.
Sağlık ve sevgiyle kal,

Unknown dedi ki...

Came to say hello!!!!!! =)
Kisses, Claudia

Adsız dedi ki...

sende her zaman yeni birşey olur hamarat arkadaşım benim
ellerine sağlık yeşil bence çok asil bir renk
ramazanın sen ve ailen ve tüm sevdiklerin için hayırlı olmasını diliyorum
sevgilerimle öpüyorum canım

Adsız dedi ki...

merhabalar Nagihan,
Yelek hoş pirinç
Derya Gibi ye gelince daha dün seyredebildim .İlk gün özlemi pek formata takılmadım fikirlerimi bilahare yazarım.
sevgilerimle
seveceğini düşündüğüm örtü modelleri koydum

Adsız dedi ki...

mrb
yeşil hırka güzel olmuş. Derya Gibi'ye gelince hergün belki bugün zevkle seyrederim diye geçiyorum tvnin karşısına ama şimdiye kadar boştu. Arkada iplerin olması bile bana elişi yaptırıyordu .Şimdi nerdeeeeeee.

Art & Disorder dedi ki...

Hi!!Gostei do seu Blog e das coisas que faz.

MELEĞİN DÜNYASI dedi ki...

Merhabalar.Blogcu hanımlardan bu derya gibi programını hep okudum ama hangi kanalda olduğunu bilemiyorum.Çanak anten henüz yeni takıldı ve ben hala hangi kanalda ne var bilemiyorum::)) Yardımcı olursanız sevinirim.El işlerinizi beğeniyle takip ediyorum.Sevgiler

Adsız dedi ki...

merhaba Nagehan cocuk örgilerinde pirinc örgü cıtır cıtır cok hos oluyor.eline saglık.bence örgü konusunda en hamaratımızı sensin.masaallah diyeyim.saglık ve sevgiyle kal...Oytun pasamı öptüm.Allah zihin acıklıgı versin benim ogluma tekarar okulu hayırlı olsun...

Adsız dedi ki...

Ben de Derya Gibi'nin yeni formatına alışamadım. Hatta program başına oturuyor sonra da kendimi hep başka işlerle uğraşırken buluyorum. Arada bazı ilgi çeken şeyler oluyorsa da diğer televizyon programlarına benzetiyorum. Daha özgün bir ruhu vardı Derya Gibi'nin. Hepimiz programın içindeydik o da bizim evimizdeydi sanki. Bu izlediğimiz artık başka bir Derya Gibi... Yeni izlemeye başlayanlara hoş gelebilir.

NAZLICA dedi ki...

Nagihan bu kadar koşturmada elişleri geri planda kalacak elbette. Fırsat bulunca yaparsın yine. Nur'un söylediği gibi kolay ortaya çıkmıyor, hepimiz aynı durumdayız merak etme. Sevgiler

Adsız dedi ki...

bugün Derya Gibi eski havasını bulmaya başladı hadi bakalım kolay gelsin.

Adsız dedi ki...

Nagihancım Derya gibide ilk günler sanki tipik kadın programı seyrediyormuş gibi oldum. Ana cuma günü aynı eski programlar gibiydi. İnşallah hep böyle gider.

Adsız dedi ki...

selamlar canım kuklalarda harika yelekte çok güzel olmuş ellerine sağlık.
deya gibinin yeni formatı benimde hiç hoşuma gitmedi doğrusu.
daha neler neler yapıcaz diyor derya hanım ama bekliyoruz bakkiim.
sabun yapımını gösterdikleri günü seyrettim . sadece o vardı zaten. kitaplardanda bahsettiler ama eski formatı arıyorum açıkcası.

bu arada bende ilk defa tığ işi denedim ve bir çanta ördüm. fikrini belirtirsen sevinirim :)

sevgiler canım öpüyorum bye

manolya dedi ki...

Yokluğumda çok şeyler eklemişsin. Hepsi için birşşeyler yazmam çok zor ama Oytun'un yakişikli fotoğraflarini yorumsuz birakamazdim. Allah nazardan saklasin, öpüyorum onu.
Derya Gibi ye gelince "ekranlarin en özgün kadin programi" slogani diger programlara çok benzediği şu dönemde biraz havada kaliyor bence. Ayni saate Pakize Suda ve Saba Tümer'i aklim Derya Gibi'de kalmadan izleyebiliyorum. Sanirim anlatabildim.
Sevgiler

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails