15 Eylül, 2006

SON DURUM

Herkese merhabalar,
Canım Komşum nilgün'ünrahatsızlığı sebebiyle üzüntümüze ortk olan yorum ve mesaj bırakan,mail atan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.Kendim ve canım arkadaşım Nilgün adına.Ayrıca Nilgüncüğümede kovcaman teşekkürler.Yazdığı yorum beni çok duygulandırdı.Her zaman ona layık bir dost olacağım.Canım arkadaşım benim..
Evettt Dönüşüm muhteşem oldu dimi arkadaşlar.ama daha neler yapıcam size neler..
Havva abla'nın şalını hayırlısı ile bitirip gönderdim.Oda bu gün beni arıyarak jest yaptı.çok mutlu oldum doğrusu.sitede dostlarımla tanışıp konuşmak çok sevindiriyor ben.teşekkürler Havva Ablacığım.İyi günlerde kullan inşallah.
Daha sonra da sevgili gecekuşu ile görüştük.saat00.26 hala kendisi yok ortada.Bekliyorum bakalım.Çok gecikirse yine görüşemiyeceğiz.

Bakmayın böyle çirkin göründüğüne ben yaptım diye söylemiyorum yakından çok şirin.Çantayı ördükten sonra küçük çiçekler örüp üst kısmına diktim.ortalarınada birer inci.çok şık ve şirin.ama kimin olduğunu söylemem o kendini biliyor..
Benim şaldan kalan ipten yaptığım bir cüzdan.takım oldu yani..
Saçaklı'nın son hali.Önden görünüş.


saçaklının arkadan görünüşü
Benim meşhur cüzdanlardan biri daha.kimbilir kime hediye gidecek.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Şekercik canım arkadaşım ellerine saglık ben onu nasıl kıyarda kullanırım ya güzel ne demek şahane muteşem olmuş benim düşünceli arkadaşım.Allah daha güzellerini sana nasip etsin tekrar ellerine saglık.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Canımcım ellerine sağlık hepsi çok güzel olmuş. Tabii benim gözüm yeleğe daha çok takılıyo ama bir tane daha yaparsam artık fazla olacakmış gibi geliyo bana. Belli de olmaz bakarsın saçaklı dan başka bişey yapmazmışım. Cüzdanlar da süper çok şirinler.Arkadaşım ben maşallah diyim de sana nazar değmesin. Sevgiler.

Serra dedi ki...

masallah ama ben dantele geri don diyorum.:) Niye cunku guzel syler oruyorsun ama ben yapamiyorum; oyle bakiyorum sadece.

Adsız dedi ki...

nagihan kızım.sen yaparsında güzel olamazmı.cüzdan için de teşekküler.şalımı örtükce seni hatırlayacağım.allah seni nazardan korusun.havva ablan.SİMAV

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık canım.Yüreğindeki güzellikler gibi senin ve sevdiklerinin cüzdanları da hep dopdolu olsun.
Nilgün...

Vânia Dias dedi ki...

Olá...obrigada pela visita ao meu blog!
Volte sempre!!!
Adorei esta bolsinha
bjs
Vânia
http://fazendocroche.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails