08 Eylül, 2006

...

Bu gün sevgili YAMALI BOHÇA Gönül Abla ile kısa bir süre sohbet fırsatı buldum.Edirne'ye yeğeni için gelmişlerdi ve haberim oldu bir kere bırakırmıyım yakasını..ilk önce Candan'a sözüm var zaten.ve onun içinde kocaman sarıldım kendisine..güzel bir zaman dilimiydi gün içi koşturmamın arasında.
Ve kendilerinden ayrılıp eve geldim.daha az bir zaman geçmiştiki canım komşum Nilgün 'den haber geldi .Dış gebelik tanısı konmuştu.ve hemen aşağı indim.Ve sanki günler geçmiş gibi başlayan bi 3-4 saat yaşadık birlikte.üzüldük ağladık ama hayırlısı ALLAH'tan her işte bir hayır vardır deyip sabretmeye çalıştık.allah bir daha böyle şeylerle karşılaştırmasın canım arkadaşımı.hatta hiç kimseyi..
ama hayat bu .insanın ne zaman ne ile karşılacağı hiç belli değilki..
Şu an çok ama çok üzgünüm..zaman geçsin dedim nete geldim.ama yok bu gece tat yok bende.aklım hep onda.
Çok geçmiş olsun canım arkadaşım.Seni çok seviyorum...

11 yorum:

Adsız dedi ki...

CANIM YORGUN VE ÜZGÜN OLMANA BEN DE ÜZÜLDÜM OKUR OKUMAZ GELMEDEN DURAMADIM
ARKADAŞINA GEÇMİŞ OLSUN
ÜZÜLMESİN HAYIRLISI
YİNE OLACAKTIR BEBEĞİ
SEN DE ÜZME KENDİNİ
GÖNÜL İLE BULUŞTUNUZ DEMEK
SİZİ GİDİLER SİZİİİİİ
KISKANDIM AMAA
ÇOK ŞEKER BİRİ DEĞİL Mİ??
BU ARADA YAZIMI YANLIŞ ANLAMADIN UMARIM
YORUMUNDAN ACABA YANLIŞ MI ANLADIN DİYE DÜŞÜNDÜM DE
BEN DE YAPTIKLARIMI PAYLAŞMAK İÇİN AÇTIM BLOĞUMU AMA SONRA BİR BAKTIM ARTIK YAZI EKLEYECEK ZAMAN KALMAMIŞ BİR SÜRE SONRA DA BİR BAKTIM EKLEMEKTEN VAZGEÇTİM ARTIK YAPACAK BİLE ZAMANIM KALMAMIŞ OYSA BENİM İÇİN İNANILMAZ BİR TERAPİ HOBİLERİM VE BU BENİ BUNALIMA SOKMUŞ ÇÜNKİ YAPARKEN DÜNYAYI UNUTUYORUM
VE TEKRAR YAPMAYA VE PAYLAŞMAYA YANİ BLOG AÇARKEN Kİ AMACIMA MUTLULUK VE HEYECANIMA GERİ DÖNÜYORUM
YAPIP EKLEMEK VE ONLARA YORUM ALMAK BİR DE YAPARKEN ALDIĞIM ZEVK HAYATIMIN VAZGEÇİLMEZLERİ BENİM İÇİN:)) SENİN BLOĞUNU ZATEN TARTIŞAMAYIZ
SEN ARTIK BİR DUAYENSİN
NAGİCE MARKADIR YENİ BLOGCU BİLE BUNU BİLİR:))
ÜZÜLMEK YOK TAMAM MI?

Adsız dedi ki...

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM NİLGÜNE.LÜTFEN SEN KENDİNİ TOPARLA ONUN ŞU AN SANA İHTİYACI VAR.

Adsız dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Arkadaşın Nilgün hanım için çok üzüldüm.büyük geçmiş olsun.onun sana büyük ihtiyacı var biran evvel kendini toplayıp yanında olmalısın ona moral vermelisin.

Ayrıca Gönül hanımın yolları buralara düşerse bende onu tanımak isterim.senin adına sevindim.


Sevgiyle kal.
Serpilce.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Sevgili Nagihancım,
Canım çok üzüldüm şu an ne yazabileceğimi bilemiyorum. Yalnız geçmiş olsun dileklerimi ilet lütfen. Bir an evvel toparlanır inşallah ve tekrar bizlere bir müjdeyle haber verir.

Serra dedi ki...

Nilgun"e cok gecmis olsun. Gene olur insallah' bunda da bizlerin bilmedigi bir hayir var diyerek manen daha cabuk toparlanmasi mumkun olur diye umuyorum. Allah tez vakitte gene kismet eder, uzulmesin cok. Kendini toparlasin, senin desteginle insallah.

Adsız dedi ki...

Nagihan kardeşim,
İnsan hayatı ne değişken hem üzüntüler hem de sevinçler bir arada bir yanda Sevgili Gönül Topçu ile karşılaşıp güzel dakikalar geçirirken diğer yanda insan ne üzücü durumlarla karşılaşıyor.Gönül Hanımı benim için kucakladığın için çokk teşekkür ederim oradaymış gibi hissetttim.
Sevgili Nilgüne gelince çokk geçmiş olsun diliyorum.Her şeyde bir hayır vardır deyip kendinizi üzmeyin hem sen hemde Nilgün elbet ilerde bir bebek daha olur.
Aslında böyle durumlarda ne desek boş ama bizimki de bir teselli yerine geçer sanırım.
çokkk sevgilerimle

Adsız dedi ki...

nilgün hanıma büüüyüük geçmişler olsun, allah bir daha göstermesin. her şer gibi gözükende bir hayır vardır deyip teselli etsin kendini. Yine olur inşallah, allah sağlık versin. buluşmana çok sevindim...

Adsız dedi ki...

Canım yaa arkadaşın için çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama evet seninde dediğin gibi herşeyde bir hayı vardır, allah kaldıramayacı yükü yüklemezmiş. Üzülmesin diyorum ama biliyorum o çok üzülüyordur ama Allah umarım kısa zamanda bir bebek verir ona, kendine iyi bak canım, blogcu arkadaş yamalı bohça ile tanışmanızada sevindim, ne güzel dostluklar kuruluyor dimi blogcuda, ben burada olmaktan ve sizlerle tanıştığım için çok mutluyum, umarım biryerlerde yolumuz kesişirde karşılaşırız. By.
Goznuru.

Adsız dedi ki...

Öncelikle hayatımın en zor anında bana annemin yokluğunu hissettirmeyen canım arkadaşım Nagihanıma binlerce kez teşekkür eder Allah razı olsun diyorum.Onun hakkını nasıl ödeyeceğim bilemiyorum.Eşsiz bir insan ve ben onun gibi bir dostum olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.İyi dilekleri için de tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.Allah hepinize sağlık ve Nahihanım gibi bir komşu versin.
Nilgün...

Adsız dedi ki...

Gerçektan de öyle Allah herkese Nagihan gibi bir arkadaş nasip etsin.Uzaklık hiç önemli değil yeter ki gönüller bir olsun. Bende netten tanıştım ama sanki üst komşum gibi başım sıkışsa onu arıyorum, Bizimki sanal arkadaşlık değil gerçek arkadaşlık oldu. İyi ki bu sayfaları açmışız da herşeyimizi paylaşabiliyoruz.
Canım arkadaşım sen ne kadar iyi bir insansın ki bak herkes seni ne kadar çok seviyor.
Sevgiyle kal.
Pınar

nagice dedi ki...

yaa kızlar ağlatmayın beni..ne olur.
hepinizin kendi iyiliği..
hepinizi çok seviyorum..

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails