15 Ağustos, 2006

GÜLLERİN GÜLÜ

Serra'dan rica etmiştim sağolsun şalın güllerinin şablonunu hazırladı.Yapmak istiyen arkadaşlar özelikle didem eminim çok faydalanacaktır.ellerine sağlık canım.

Yine mi bu örnek diyenler olabilir.evet yine..dahada 2 tane siyah geliyor yakın zamnada.Bende de kısmet böyle işte.çiçekli şal dı bi ara.şimdide bi güllü dür gidiyor.güzel ve sade duran bir model olduğu için sanırım bu kadar tuttu.örmek istiyenler için aşağıda gülün yakın çekimin verdim.Yinede takılan olur sa yardım edebilirim.
Yarın istanbuldan canım dostum semoş'um geliyor.Onun için bir kaç gün buralarda uzun süre olamayabilirim.Çarşamba da Oytun'un doğum günü.yoğun bir hafta anlıyacağınız.ama gelişleri en çok oytun'u sevindirecek eminim.Çünkü biz anneler iyi bir ikili olurken.çocuklarımızda iyi bir üçlü doğrusu.
Bu arada kaç gündür yazıyım diyorum bir türlü olmadı geçenlerde gülay'ın teşviki ile bir satış sitesine satişta olan ve sipariş alabildiğim ürünleri koydum.benim ve komşum Birsen'in.
Ayrıca Arzu'nun(göznuru( ve gülay'ın(gelincikler) da ürünleri mevcut.ilgilenen ziyaretçiler olursa TIKLAYIN LÜTFEN.

11 yorum:

Serra dedi ki...

Iyi yapmissin Nagihan, daha cok insana ulasma imkanini arttirmis olursun. Allah bol kazanc versin.
Bu arada bugun gezerken bir baska site gordum, gene bizlerden aldigi fotograflari kullanarak kendine site yapmis. Yalniz mesajalr bolumunde senin yorumunu gorunce, ben sadece bizden izinsiz aldiginiz fotograflari ticari amac icin kullanmayin diye yazdim. Senin haberin var mi?

nagice dedi ki...

aa bilmem hangi site ki.yazarsan bi bakim..

Adsız dedi ki...

wonderful...
you have a sweet hands.
I love your work.
I came here every day.
A good week
kisses from mary

Serra dedi ki...

Adres bu Nagihan.

http://dantelmarket.sitemynet.com/dantel/index.htm

Hemen gozume carpanlar Meral'den. Sanki senden bir sey de var gibi kalmis aklimda.

Adsız dedi ki...

Oytun'a nice mutlu, sağlıklı, başarılı yaşlar dilerim.

Rengarenk dantel dedi ki...

oytun'un doğum gününü şimdiden kutlarım. nice mutlu yıllara oytuncum ailenle beraber...

nagihancım ben bişey soracağım. bu güzel şallarda handi ipi kullanıyorsun ? belki örer mörerim belki...

Adsız dedi ki...

canım merhaba güllü şallar çok güzel görünüyor bende olmazsa elideki işi bırakıp bu güllülere başlıcam.bir merak bende sorma yapabilecekmiyim diye.dün kartopu yün almaya gittim kalmamış bulamadım.ahh nasıl üzüldüm anlatamam geçen hafta ellerindeki tüm kartopu yünleri 500 ykr.a satmışlar.şans işte yakalayamadım.

Adsız dedi ki...

Nagihan Oytuncuğumun doğum gününü şimdiden kutluyorum nice yaşlar sağlıkla başarılarla dolu olsun
Güllerin zarafetide başka oluyor ellerine sağlık arkadaşım,sevgilerimle çokk öpüyorum

Adsız dedi ki...

Nagihancım, güzel model de ondan beğeniliyor. Zaten hep diyorum sen ne yaparsın da kötü olur bilmiyorum yani. Oytun un doğum gününü şimdiden kutluyorum. O zaman ona bir süprizim var. Birazdan mailine gönderirim
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it bunn coffee makers nexium heartburn medication play scrabble online free download Golf left 2005 mustang seat covers Worship dance costumes

Adsız dedi ki...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. New home owner insurance all about buspar Irs refund phone number zdjcia audi

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails