07 Temmuz, 2006

TATİLE GİDİYORUM

Arkadaşlar yarın kısa bir istanbul yolculuğuna çıkıyorum.gitmeden size bişeyler ekliyim dedim.Sitem sizlere emanet.ben her gece bakar size notlar yazarım .Hepiniz kendinize iyi bakın.sevgilerle..

Ve blüzümüzün kalıbı böyle aşağıda anlatabilmişimdir inşallah..
1-bir kare kumaşı ikiye katlıyoruz.
2-sonra tekrar ikiye katlıyoruz.
3-üst koşeden bir makas atıyoruz.burası kafa oyuntumuz.
4-sonra bunuda ikiye katlıyoruz.ve kafa oyuğumuzu üste getirip sol köşeyide kesiyoruz.(onu çekmeyi unutmuşum)
5-karemizi açtığımızda şekil bu
yukarıda verdiğim kalıp özellikle zayıflar için.tek kareden çıkabilenlere.benimki 2 tülbentten.kendimce kalıp uydurdum ben ona.deryalı dergisinin ilk sayısında buna benzer bir model var.mini fikirler sayfasında.19.50 ytl. hatta.benimki maliyeti sudan ucuz.2 ytl.hakkattende öyle burda sular bile iki katı.. :)



Firkete ile yapmıştım ya.dün derya gibidebirleştirmeyi gösterdi.bende ikiye katlayıp birleştirdim.Lüleburgaz'dan oya hnm. anlattı.bir gün sırf onu görmeye gidicem burgaza.
buda yine benim meşhurlardan hediyelik bi şal..

12 yorum:

NAZLICA dedi ki...

İyi tatiller Nagihan. Bluzu Derya Gibi'de de anlatmışlardı.Güzel olmuş, bana da bir tülbentten çıkmıyor maalesef boy vermiyor yani.Sevdim hafif yazlık bir giysi. Ellerine sağlık.

nagice dedi ki...

canım ya benimki de 2 tülbentten.ben diğerini zayıf arkadaşlar için.

Adsız dedi ki...

Canım bayıldım bu tülbent bluza çok rahat gözüktü gözüme. Bende istiyorum. Herhalde bana de 2 tülbent gider. Ellerine sağlık. Güle güle giy bakalım. Üstünde paralansın.

Adsız dedi ki...

Bluz, firkete,şal hepsi birbirinden güzel ellerine sağlık. Bluzu kesin denemek istiyorum. Sana iyi tatiller. Dilerim görüşme imkanımız olur.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

iyi tatiller

Adsız dedi ki...

iyi tatiller canım...

Adsız dedi ki...

CANIM BURALARA MI GELİYORSUN YA KEŞKE BİR PLAN YAPSAYDIK SENİ TANIMAYI ÇOK İSTERİM BEN
SENİ ÖZLEDİM SEVİYORUM SENİ ÖPÜYORUM ÇOK

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık Nagihan hepsi de harika olmuş

one ben bir sey dedi ki...

Hoşgeldinnn kardeşimmm özledim vallahi,,bu blüz çok hoş olmuş harika şablonuda çok güzel anlatmışsın on üzerinden 100 verdim notum kıttır ama hadi kardeşlik hatırına ellerine sağlık
seni ve oytuncumu çokk öpüyorum

Adsız dedi ki...

selamlar hayırlı geceler güzel dileklerin için çok teşekkürler sen nasılsın iyisindir inşallah yine harika şeyler yapmışsın bu arada bende firkete işini derya gibide seyrettim çok hoşua gitti çanta yaptım kendime şimdi birde senin yaptğın fulardan yapiim bakiim pek el işi yapmayı sevmiyorum ama bu iş çok hoşuma gitti zevkli başka örnekler varsa bu işle ilgili paylaşırasan memnun olurum görüşmek üzere bye :))

Adsız dedi ki...

Merhaba siteni sürekli takip ediyorum ve çok beğeniyorum.Firkete işi şal çok güzel olmuş.Ama nasıl yapılacağını anlayamadım. Açıklarsan sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

nagice dedi ki...

sevgili özlem firkete için açıklayı link olarak şalın altına ekledim.umarım işine yarar.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails