02 Temmuz, 2006

MAMİLA SİZLERİ BEKLİYOR


Sevgili hobi deostumuz MAMİLA sizleri sergisine bekliyor.Birde ben sitemden sizlere aktarayım istedim.Yolu düşenler mutlaka uğrasın derim.
Bu tarihler arasına denk geliyor benim istanbul turum ama biz avrupa yakasında olduğumuz için giderim diye söz veremiyorum.yinede katılmayı ve tanışmayı çok isterim.
Tekrar hayırlı olsun.Başarılarınız daim olsun.sevgilerle..

2 yorum:

Adsız dedi ki...

nagihancım çok teşekkürler. beni çok memnun ettin ne incelik. gelebilmeni çok isterim. bir fırsat yaratbilirsin belki .hemde tanışmış oluruz. eğer gününü bildirirsen seni orada beklerim canım.blıg arkadaşlarımın desteği inanılmaz. arkadaşlarım inanamıyorlar. ne güzel dostlar edeindik. iyiki varsınız. blogculuğu biliyosun seninle keşfettim. tekrar teşekkürler. oytunu ve seni çoook öpüyorum.gelmeye çalış olurmu. makst seni görmek canım.

Başak dedi ki...

Selam Nagihancim.Bloglar da yaz tatiline girdi.Herkes biraz dinleniyor sanirim.Bana ugramana sevindim.Sanirim kisa dogru tekrar eski canliligina kavusur bloglar.Ne guzel sen bir suru arkadasla tanistin.Ben de seninle tanismayi isterdim dogrusu.Ankara'ya gelirsen beklerim seker :))

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails