28 Haziran, 2006

TIK

Haftasonu rüzgar gibi gelip geçen canım arkadaşım Semoşumun güzellikleri ve benim oytun paşa^m
Dün akşam 5 çayında amire ve münevver öğretmendeydik.Çok güzel geçti.Elimin yanması dışında herşey iyiydi yani...Münevver öğretmenimiz bize süper ıspanaklı börekler yapmıştı.Hep bir likte afiyetle yedik.Tabi ben az yedim.Hemen demeyin rejim ne oldu diye...

bu motifide bu gün örgü dergilerimi karıştırırken gördüğüm bir dantel motifi değiştirerek kendimce bi motif yarattım diyebilirim.Ortası o motifin fibi kenarlarıda benim çiçekli şalın gibi.Aslında birebirde yapılabilir ama dolgulu olduğu için kenar motifleri birsen'le kapar diye düşündük.
Daha belirsiz olan 3. şal böyle de olabilir.değilmi seruhan ne dersin???


Sevgili ziyaretçimiz apprentice sitede tık yok demiş ya bende ondan TIK dedim başlığa.aslında yazacak çok şey varda hem gez,hem iş yetiştirmeye çalış derken fazla pc başına geçemiyorum doğrusu.
Bu şalım seruhan'ın arkadaşı için.bunu gün içersinde çekmiştim.sonra diğer motifleride ekledim.ortaları olunca eklemesi kolay oluyor.Yarın da saçaklarını taktıkmı bitiyor.daha sonra bütün halinide koyarım tekrar..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Güzel bir gündü...En kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle...
Tabi ki, apartmanın yönetimin kavgasına bir daha denk gelmemeniz dileğiyle :))
Münevver...

Adsız dedi ki...

oh bir ben eksiğim orada böreklercörekler valla canım cekti canısı.Şal modelin çok hoş olmuş bende deniyicem diyer şal için hiç birşey demiyorum tek kelime ile harika ellerine ve yüregine saglık canım arkadaşım.
Sevgiler

NAZLICA dedi ki...

Sen artık tığ işi ustası oldun, motifler, şal çok hoş. Ellerine sağlık.Muhabbetiniz bol gönlünüz hoş olsun canım.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails