24 Mayıs, 2006

PEMBE ANI

Bu gün bir değişiklik olsun dedim.Bu makrome şapkayı evlenmeden önce örmüştüm.eski evimin duvarına asmıştım ve gelen geçenin nazarına uğramıştı garibim.ikide bir çividen düşerdi.
Taşınırkende anneme verdim.onun oturma odasını süslüyor şimdi.Aslında biraz düzeltilmesi lazım .sanırım temizlikte annem biraz hırpalamış.ama indirip uğraşmadan çektim sizler için.
çiçeklerini bizzat Allah Rahmet eylesin babaanneciğim almıştı.Bu yüzden pembe anı dedim.
Şimdi olsa böyle bi şey yapamam herhalde.sıkıntılı bir iş çünkü.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili nagihan makrome şapkan çok güzel hele birde hatırası olunca iki kat daha güzel oluyor .Benim kendime bir hevesle dantelden ördüğüm büyük şapkam aklıma geldi bunu görünce duvar süsü olarak yaptım çok güzelde süsledim ama kolasını yapamadım denedim olmadı.Arkadaşımda bana ne uğraşıyorsun ver ütücüye yapsın dedi bende verdim neyse uzatmayım almaya gittigim zaman birde baktımki yanmış bana masrafını ödeyelim oldu işte felan filan dediler ama giden gitti işte bende ogün bu gündür artık şapka yapmıyorum aklıma gelice üzülüyorum.Neyse kafanı şişirdim herşey çok güzel canım arkadaşım.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

nagihan şapkayı göremedim ,makrame uzmanlık alanımdır ,bu arada c-boxta yok .çokkk ilginç bir şey yayınladım bir bak derim .öptüm.

Adsız dedi ki...

canım şapka da çok cici olmuş.ne güzel insanın el emeklerinin evinin her yerini süslemesi.

ev perisi;) dedi ki...

Ellerin esağlık canım güzel olmuş...
sevgiler...

saadet dedi ki...

Allah seni nazarlardan saklasın Nagihan. 10 parmağında 10 marifet :)

NAZLICA dedi ki...

Çok hoşmuş Nagihan, sevgili babaannen nur içinde yatsın. Sevgiler

Adsız dedi ki...

Eminim sıkıntılı bir iştir bu şapkayı yapmak. Bende bazen nasıl yapmışım simdi olsa asla yapmam diyorum bazı şeyler için. Bu şapka ışıl ışıl renk renk boncuklarla ne kadar değişik olurdu NAgihan :)
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

ne güzel bir şapka çok beğendim ben de şapkaları duvara süs gibi asmayı seviyorum çok dekoratif görünüyorlar

nesrin976 dedi ki...

canım ellerine sağlık ne güzel örmüşsün tabi hatırası dahada önemli.Bende çok seviyorum böyle süsleri pek beceremem ama elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum hayırlı günler dilerim...

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails