30 Mayıs, 2006

GÜLLÜ ŞALIN DETAYI

daha sonra dediğim gibi gül motifi konuyor .diğer ikili güllü kısma geçerken arada 4 sıra boş delik örülüyor.diğerlerini yerleştirirkende 1.güle göre ayarlıyoruz.
1-10 zincir çekerek 1 boş delik yapıyoruz.
2-yine 10 zincir çekiyor ve bu deliğin 1 köşesine batıyoruz.
3-4 zincir çekip diğer köşeye batıyoruz.ve zincir çekip 2.boş deliğin dibine batıyoruz.böylelikle1 delikle başlamıştıkya 2 yandan artmış oluyor.
sürekli yanlardan bu şekilde arttırıyoruz.zinciri iyi ayarlamalısınız ki kasmasın.
4-10 sıra böyle boş delik yapıyor ve sonra örneği koyuyoruz.
İP:Kartopu sena/gonca
TIĞ:1 numara
Sevgili AYSELCE şalın başlama detayını anlatmamı istemişti.hatta haftasonu Edirne'de idiler ama hastaolduğumuz için görüşemedim kendisiyle.suçluluk hissi ile hemen bu gün başladığım şalı detaylı çektim ve şimdi ekliyorum hemen.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

canım sağol hasta hasta uğrastın benim için sağol inşallah başka zaman edirneye geldiğimizde bu sefer kalmya geldiğimde görüşürüz canım kendine çok iyi bak hersey için sağol

Adsız dedi ki...

selam arkadasım nasılsın bu aralar fazlaca sıkıntıdayım o yuzden ziyaretine gelemedim ama.... cbox umda mesajını görünce çoook mutlu oldum iyiki varsın sevgi ve mutlulukla kal.....

Adsız dedi ki...

Nagihancım ben şalla hasta oldum ya çok güzel görünüyor.Ben ipini kafaya taktım çok kalın bir ipe benziyor hani sana markasını msn sormuştumya sende kartopu sena demiştinya bu o ipmi bilgi verirsen çok sevinirim.

one ben bir sey dedi ki...

ben bunu bir çalışıyim bakimmmsonra yazılımı yaparsın:)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails