01 Mayıs, 2006

BEN GELDİM

Günaydın arkadaşlar.gittim ,gezdim,geldim.ayrıntıları paylaşacağım arkadaşlar.değişik bir 2 gündü.dün gece 1 gibi geldik.o yüzden daha sonra yazacağım siz uzun uzun yazacağım.
bomba demiştim.hepiniz farklı şeyler düşündünüz.
ama benim bombalardan biri ördüğüm bu güllü şaldı.belkide bu kadar meraklandırdım hayal kırıklığı oldu.kusura bakmayın.
Bu şalın ipi şöyle tiftikli gibi bişey.bir tanıdığımız vermişti.kazaktı eskiden.sök oytuna bi şeyler yaparsın .sen beceriklisin yoksa atıcam bunları diye.bir tane daha var onuda sonra yayınlıyacağım.
yani tamamen geridönüşüm.değerlendirme.hatta sökmesine abimler burdayken o bile yardım etmişti.tiftikli olduğundan öyle zor söktüm ki.işte tek avantaj yıkanmamış olmasıydı.örülmüş kalmış.daha doğrusu yarım kalmış.
şimdi elimdeki ipleri bitirip değerlendireyim diye düşünüyorum.
ama şmididen 1 siparişim var bu şaldan.bakalım budamı çiçekli şala dönecek ne.gören çok beğeniyor modelini .

15 yorum:

Adsız dedi ki...

masaallah süphanaallah bunları hangi arada yapıyorsun nazar degecek sana eline saglık cok güzel olmus.degerlendırmede üstüne yok diyebilirim.Allah eline koluna saglık versın nıce güzellıklerı bızlerle paylas canım kızım benim sevgiler...

Adsız dedi ki...

Nagihan, Harika Olmuş Ellerine Sağlık.Sevgilerimle. H L

NAZLICA dedi ki...

Hoşgeldin Nagihan; Güzel bir şal olmuş, hiç değerlendirme ipe benzemiyor. Güllü model çok yakışmış. Ellerine sağlık. Sevgiler

Başak dedi ki...

Sana bayılıyorum Nagihancim.Ellerine saglik harika olmus bu ornek.Kim giyecekse de iyi gunlerde kullansin İnsallah.

Adsız dedi ki...

Ellerinize sağlık güzel günlerde kullanın arkadaşım

Adsız dedi ki...

nagihancım tam bımba oldu bu olay canımcım.çünkü ben yapamam birrrrr,ikinci ve en önemliside değerlendirilmiş bir yün olması.model nefis canım inşallah buda diğer şal örneğin gibi çok tutacak.ellerine sağlık,sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Süpersin arkadaşım ellerine sağlık.Ben bayıldım bu şalına da. Her yaptığın birbirinden güzel oluyor.Allah nazardan saklasın.Sevgiler.

NuR dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Çok hoş olmuş, ellerine sağlık. Ne güzel, ipler değerlenmiş.
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Süpersin arkadaşım ellerine sağlık.Yakında şal kolleksiyonu acıcan bu kacıncı ya ben bile unuttum pes valla ben senin hızına yetişemem.
Sevgiler

Rengarenk dantel dedi ki...

ellerine sağlık canım gerçektende muhteşem oluyor...

Adsız dedi ki...

merhabalarrr bu bilgileri seni tanımayanlarında okumasını istemez misin paylaşmak istediğin hreşeyi burdan paylaşabilirsin daha çok yeni ama eminim sizlerinde katkısıyla çok güzel olacak seni http://www.boardzero.com/ecayforum/ adrese bekliyoruz tabi üyeliğini de. sevgiyle kal byyy

Adsız dedi ki...

Nagihancım ellerine sağlık. Çok güzel olmuş vallahi ama epey uğraştırmıştır dimi. İstanbul'a bi daha gitmicekmisin? Cbox'ın nerelere gitti bu arada?

Adsız dedi ki...

çok şık arkadaşım, çok beğendim eline sağlık.

Adsız dedi ki...

Bu kadar işimin arasına bir de bu şalı koydun şimdi aklıma.Ya tatili beklesen olmaz mıydı.Bu da çok güzel oldu şimdi ama.Daha yarım işlerim bitmedi.Hızına yetişemiyom komşuuummm.(Bunun da her renginden yapalım:)))
Nilgün

Elaine Tripiano dedi ki...

thank you very much for the visit, yours blog is beautiful...

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails