19 Mayıs, 2006

19MAYIS...

Öncelikle tüm gençlerin ve genç kalanların bu güzel ve anlamlı gününü kutlar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü şükranla anıyorum.
DİLERİM Kİ:
'' Ey büyük Ata'm, Türk gençliği olarak hürriyetin, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetin ve İnkılâplarının yılmaz bekçileriyiz. Her zaman, her yerde, her durumda, Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için; bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verir, kendimizi Büyük Türk Milletine adarız.
Türk Gençliği''
diye and içen gençlertimiz zaman zaman bu dizeleri akıllarına getirir ve vatanları için çalışırlar.tüm temennim budur..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun

NuR dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Hepimizin tek vücut olarak, laik ve demokratik Türkiye'mize sahip çıkacağımızdan eminim. Nice barış ve birlik-beraberlik dolu 19 Mayıs'lara....
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

Gençlerin ve her zaman genç kalabilenlerin bayamını kutluyorum.
Nilgün...

Adsız dedi ki...

canım 19 mayısımız kutlu olsun
sen nasılsın asıl??

Adsız dedi ki...

19 mayıs atatürkü anma ve gençlik ve spor bayramı ve Atatürkün 125.ci doğum yıldönümü kutlu olsun.atatürkün gençliğe hitabesi neyazıkki 80 yıl sonrada hala anlamını koruyor.okuyalım anımsayalım.Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

evet Candan haklısın hitabeyi satır satır okuyunca tam da bu günlerden söz edildiği açık ve seçik olarak anlaşılıyor. Dini simgeleri vicdanlardan çıkarıp siyasallaştıranlara yazıklar olsun. Yaşasın Laik Cumhuriyet!

Başak dedi ki...

Nagihan'cim;Eskidji'ye gittim tatilde.Cok guzeldi.Dedigin stant numarasini unuttugum icin bilemedim.Ama butun stantlara baktim.Kendime bir de guzel kırmızı canta aldım.Seni de andim hep.Cunku sen soylemesen tanıtmasan ben hayatta bilemezdim de gidemezdim de.Tesekkurler seker :)

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails