05 Nisan, 2006

SON İŞLER

Son başladığım şalım.dantel örneğinden uydurdum.floş iple 6 numara tığla örüyorum.şal dedim ama şal diye başladım etol gibi bişey olmasına karar verdim.bitince görürsünüz ne şekil olacak bakalım.
aslında 4 şapka ördüm.1 krem 3 siyah.hepsi hediye.1 tanesi gelinimize diğerleri annemin arkadaşlarına.1 gecede örülüyor.çok basit.bende seviyorum çabuk biten şeyleri.
Gerçi bu ara spor olayım,8 nisan anneannemin 52 duası,10 nisan günüm.derken başlıyan düğün hazırlığı.pek bir koşturma olacak.çok iş çıkaramam ortaya ama sizlere paylaşıcak bi şeyler bulurum mutlaka..

14 yorum:

Adsız dedi ki...

Nagihancım çok güzel olmuş üstüne ben geldim bir cırpıda biter inşallah ellerine sağlık ne tesadüf bende bugun yeni bir şal başladım bitince arkadaşlarla paylaşırız.
Sevgiler

Serra dedi ki...

Kim evleniyor, ben orayi kacirmisim galiba? Allah mesut etsin, hediyelerin de gule gule kullanilsin.

Adsız dedi ki...

günaydın nagicim annemler kutlutaş eczanesinin üstünde oturuyorlar.aranız bayağı var ama edirne ne kadarcık yerki istenirse 10 dak.da buluşulabilir.seni çok öpüyorum kendine iyi bak.şöyle av köşkünde benim yerimede güzel bir kahvaltı yapın bahar geldi orası şimdi çok güzeldir.

Adsız dedi ki...

Çalışkan arkadaş! Tanrı seni nazarlardan saklasın... Anneannenin acısı mutlaka hiç bitmeyecek... Ben de 2 nisan'da iki yıldır anneannesiz olduğumu düşünüyordum ki... Birden O'nun bende bıraktıklarını aslında kendisini benim bedenimde yaşattığını hissettim. Bizler onların yaşayan sürgünleriyiz. Hiç yok olmadılar aslında... Bak marifetli ellerine... Onlar senin babaannen, anneannen... Sen yaşadıkça senle birlikteler... Aşağıda evlilik yıldönümünle ilgili resmi gördüm... Herkesin bir "mutluluk resmi" vardır... Senin ki de bu sanırım... Umarım bu resim biraz daha çoğalır:)) Oytuncuğum yalnız kalmış birazcık!
En kötü günün böyle olsun der mutluluğunun sonsuza dek sürmesini dilerim...

Adsız dedi ki...

aman yine neler yapmışsın ellerine sağlık. Allah eşinle ve oğlunla mutluluğunu bozmasın.İnşallah bir de kız bebeğin olur. Benim ikinci kız oldu. Abimizi kıskanıyor. ele avuca sığmıyor

nagice dedi ki...

seruhancığım bekliyoruz şalını .akşam inşallah ekleme meselesini çözmüşsündür.
serracığım kardeşim evleniyor 16 haziraNDA.uygun olan herkesi şimdiden davet ediyorum.
sevinç canım çok yakın ya.dediğin gibi edirne neki 1 avuç yer.mega parkta buluşabilirz orta gibi orası.ayarlıyalım siz gelince.
fundacım bakim sobem neymiş.ne için ebeyim yine..
burcum ve ikibin6 valla hiç ikinciyi düşünmüyorum.bizi 3 kişi olarak görmeye devam ediceksiniz sanırım.taki gelin kızımı alana kadar.kısmetse..

Adsız dedi ki...

merhaba nagihan bayılıyorum sana çok harika seyler yapıyorsun bir tek benmi becereiksizim ya bir türlü güzel şapkandan yapamıyorum fıstık inşallah yapmaya calısırım çok yorucu günler seni bekliyor allah kabul etsin dua için benimde bu ayın 19 unda bir seyler yapmak istiyorum annem için 2 sene oldu vefat edeli http://www.blogcu.com/ayselce

Adsız dedi ki...

ismimi yazmammı unutmusum ben de inşallah edirneye gelmek istiyorum gerçi kayın pederim gelicek yunanistana gitti döndüğünde bana gelicek kalmaya geldiğim zaman seninle bulusmak isterim kendine iyi bak sağlıcakla kal

NAZLICA dedi ki...

Nagihancığım, bereciklisin maşallah, nazar değmesin. İki arada bir derede derler ya öyle zamanlarda elişi yapıyorsun. Ellerine sağlık canım.

Adsız dedi ki...

Nagihan'cığım floş iple harika olur eminim.Bu şapkalar da harika olmuş.Yapılışını öğrettiğin için tekrar teşekkür ederim sana.Arkadaşlarıma,kardeşlerime,yeğenlerime ördüm:))

Adsız dedi ki...

nagihancım merhaba,yine nefis şapkalar ve şalla (etolle)karşımızdasın.bazen düşünüyorum acaba bu şapkayı öğrenmesem bütün kış ne yapacaktım diye.bende hala şapka yapıyorum okul kermesimizin bütün standlarına yetecek kadar oldu.ama etole de bayıldım.sanki yapabilirmişim gibi geldi ama ben tarifsiz çıkamam o işin içinden.kocaman öptümmm seni

NuR dedi ki...

Sana kolay gelsin, koştur bakalım, Allah sağlık versin.Şapkalar çok şeker, ellerine sağlık
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

merhaba siteniz cok guzel ve sapkalarinizda cok guzel olmus.
Sapka yapimi ararken buldum sitenizi bir arkadas icin (kanserli saclarini kaybetmeye baslamadan) yapmak istiyorum, bu donemlerde giyebilmesi icin lutfen ayrintili olarak yapimini aciklayabilir misiniz.
Simdiden cok cok tesekkur ederim, sevgiyle kalin.
email adresim: mlale@sympatico.ca

Adsız dedi ki...

Selamlar bu mükemmel sapkalarin yapimini banada ögretirmisiniz veya aciklarmisniz riva etsem.süpersiniz ellerinize saglik daha önce bir sapkanizin aciklamali olarak anlattiginiz modelini kiima kolayca örebildim ama bunu bilmiyorum ltf yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin tskler.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails