02 Nisan, 2006

Cancan'ım canım kardeşim beni sobelemiş.Şakamın cezasını verdi yani.Bende hemen yazayımda sinirlenmesin dedim.ve iste start:
1.Cennette yada cehennemde (kim bilir ?) insanlığa yön veren bütün o eski bilim adamları (Einstein, Newton, Maxwell, Rudherford, Galileo, Pascal, Bohr vs…) bir araya gelmişler. Her gün bilimsel konular üzerinde tartışmak çok sıkmış onları, ve bir gün saklambaç oynamaya karar vermişler. Kısa çöpü çeken Einstein başlamış saymaya yüze kadar herkeste bir koşuştumaca, saklanacak yer arıyorlar. Ama bir tek saf (?) Newton olduğu yerden kıpırdamamış. Yerden bir sopa almış ve yere bir şeyler çizmiş. Bu arda Einstein saymayı bitir ve arkasını döner dönmez. Hemen hiç düşünmeden ...... sobe der. Einstenin sobelediği kimdir ve neden ?
Ben değilim ama newton'mu?
2.Okuduğunda seni en çok etkileyen kitap?
Şu Çlıgın Türkler
3.Takip ettiğin dergi?
Aslında bir zamanlar bilgisayar dersi çok takip ederdik.ama şu an arada alıyoruz.ama ben gençken blujean dergisi abonesiydim doğrusu.
Aslında şimdilerde arada örgü dergileride alıyorum.her perşembe posta'nın dergisini sayarsanız şimdilik ona aboneyim.
4.Günlük okuduğun gazete?
Sabah ve Edirne'nin sesi
5.En yaramaz çocukluk anın?
Yaramazlık mı bilmiyorumama ilk aklıma gelen bu oldu.bizim apartmanın karşısında eski bir ev vardı ve 5 çocuklu bir aile yaşardı.Tabi çocuğuz ya oyunda sınıf ayrımı olmaz.oynardık filan.pazartesi günleri semt pazarımız olurdu ve onlar akşam üstü pazar toplanmaya yakın giderlerdi ve arta kalan sebzeleri filan toplarlardı.mış daha doğrusu.çünkü bir gün onlara takılıp gidince öğrendim.ve bende onlarla topladım.(şu an krize girdim gülüyorum kend kendime..)
Ve eve getirdim tabi onlar ihtiyaçtan topluyorlar.ben oyun..sonra annem ve babaannnemden iyi bir azar yediğimi hatırlıyorum.bir dahada gitmedim onlarla..
6.Televizyon yapımcısı olsan yapmak istediğin program ne olurdu?
Blog dünyası ile ilgili bir program yapardım.Özellikle elişi bloglarını toplar sınıflandırır ve tüm dünyaya tanıtırdım.Nagi gibi nasıl olur du ama?
!Şimdi de sobeleme sırası bende!
Candab 'dan kimse kalmamış ki nerdeyse FerBay'ı sobeliyorum bende.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba ben merve hollandadan hergun sizin blogunuzu ziyaret ediyorum ve cok begeniyorum.dun baktigimda icim ciz etti ama sonra saka oldugunu anladigimda icim rahatladi.Basarilariniz devamini yurekden temenni ediyorum.Allaha emanet olun.

nagice dedi ki...

merveciğim merhaba.uzaklardan takip edilmek ne kadar güzel.gönül dolusu sevgiler.ziyaretlerin çin teşekkürler.
eğer yaptığın elişlerin olursa bizlerle paylaşabilirsin.görüşmek üzere..

Aslı Altan Altundal dedi ki...

Nagihan ne desen haklısın , elişi bloglarını gezemiyorum- yada hızlıca bakıyorum,çünkü bilgisayar başında geçirdiğim süre iyice kısaldı,hiç açmadığım günler oluyor, pek elişiylede uğraşamayınca ...Durum bundan ibaret. Hatta kapatsam diyede düşündüğüm oldu çünkü yorumları da cevaplayamıyorum, ama halamın işlerini yayınlamakla geçiyor şimdilik.Aşk olsun küsermiyim hiç.Beni düşündüğün için teşekkür ederim sen çok vefalısın.Sevgilerimle ve daha sık görüşmek dileğiyle...

Adsız dedi ki...

Teşekkürlerrr supersin:)))ÖPÜCÜK

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails