15 Nisan, 2006

BU NASIL BİR SAYGISIZLIK

Arkadaşlar inanamıyorum böyle bir şeye.Az önce zeynep c-box'a yazmış ve İntikoda bazı ürünlerimin satışta olduğunu söylemiş.Tabi gidip baktım hemen.Aman yarabbim bu ne böyle.
http://www.intoko.com.tr/index.php?url=http%3A//www.intoko.com.tr/markt/40/43/items/610733.htm%3Freturn%3DeJxLtDK0qs60MrAutjIxs1JKySwuyEmsjM8sSc3NySwusdbPTSzKL

http://www.intoko.com.tr/index.php?url=http%3A//www.intoko.com.tr/markt/40/43/items/610919.htm%3Freturn%3DeJxLtDK0qs60MrAutjIxs1JKySwu

http://www.intoko.com.tr/index.php?url=http%3A//www.intoko.com.tr/markt/40/43/items/610893.htm%3Freturn%3DeJxLtDK0qs60MrAutjIxs1JKySwuyEmsjM8sSc3NySwusdbPTSzK
LtE3MdA3Mda3Lyy2TXZ3y4sKMTD2C460VbKuBQClqh

adreslerine bakarsanız sizde göreceksiniz.ve sırf bunlarla kalmamış havlu kenarlarımıda satışa çıkarmış arkadaş.Ne yapıyım şimdi ben.sitenin şikayet kutusuna yazdım.bu arada ARKADAŞÇA'dan da örnekler var. tümünü gezdiğimde serradan ve nalan'dan,Ayda'nın dantelleri sayfasından ve tanidik bir kaç dantel daha gördüm.
düşünsenize bu ürünlere talep olsa bu vatandaş nasıl olacakta aynılarını yapıcak merak ediyorum.
Emeğe yapılan bu saygısızlığı kınıyorum .Sayfa kilidine karşıydım ama bunuda yaptırıcaklar en sonunda.Normal sitesine koysa yine bu kadar sinirlenmezdim de satış yapıyor ya.ay çıldırıcam..

20 yorum:

Adsız dedi ki...

bende gördüm ve çok üzüldüm,düpedüz emeğemsaldırı bu, siz uğraşıp yapacaksınız,bir başkasıda alıp sanki kendi yapmış gibi kazanç sağlayacak. Beyzaca

Adsız dedi ki...

ayrıca sobe yalnızca yabancı sitelerimi kapsıyor.beyzaca

Adsız dedi ki...

haklısın arkadaşım arkandayız cok ayıp birsey emege resmen hakaret cisil

Serra dedi ki...

Nagihan, su anda ne kiadar kizgin oldugunu cok iyi anliyorum. Buyuk ihtimalle yaptigi seyin fotografini cekip oraya koyacak fotograf makinasi bile olmayan biri. Butun dantel satanlari tek tek gezdim, hepimizden ornekler var, Nalan'dan senden benden Meral'den, kimden hatirlamadigimi bilmedigim ama kesinlikle bizlerden blogcu biri, havlu ornekleri bir suru, neler neler. SIkayet etsek, ne bileyim belki de gercekten bizim ornkeleri yapip satiyordur da, fotograf makinasi yoktur cekecek. Zor bir durum yani.

akçahan dedi ki...

Çok ayıp tabii ama bilemiyorum niye böyle yapıyor bu insan. Mailim ulaşmışmıydı Nagihan? İyi bir hafta sonu dileği ile.

akçahan dedi ki...

Tekrar inceledim.O kadar çok alanda ilan vermiş ki bu insan, hepsini yapıp göndermesi imkansız. Hadi diyelim makinası yok ama, bir olur iki olur kaç sayfa liste. Çizigi film de satıyor ve mesleğim assubay izlemek için almıştım falan diyor, niyet farklı bence.

nagice dedi ki...

ya serracığım benim uyduruk çantamı bile satıyor.hadi öyle bir durum oldu.resimliyemedi desek bir haber verse olmazmıydı.
kimi kime şikayet etçezki.akşamki sinirim geçti şimdi.
allah'a havale ediyorum.amacı neyse.
istiyen olsaydı onları kandırmış olacaktı.
neyse umarım böyle çirrkinliklerle bir daha karşılaşmayız..

ev perisi;) dedi ki...

Hakikaten emeğe saygısızlık şiddetle kınıyorum!

Adsız dedi ki...

nagihan böyle şeylerle hiç yakamızı bırakmayacak herhalde. aslında intoko demiş 3. şahıslara ait fotoğraflar kullanılamaz diye. bence kaldırması gerekir. serra fotoğraf makinesi yoksa izin alma kabiliyeti de mi yok.
nagihan sağ tuş kilidi hiçbirşeyi çözmüyor. bu işi yapmanın birsürü yolları var. ve bunu yapmak isteyen insan kesinlikle yapar gözünü bile kırpmadan. bende intoko ya bir bildiri yapıyorum hemen.

Adsız dedi ki...

Nagihan çok haklısın. Emeğe saygısı olmayan biri daha.. Ama tuş kilidi koyman çözüm değil. Saadetin dediği gibi tuş kilidi olsa bile resimleri almanın başka yolu var.
Sen gerekli şikayeti yap derim.

Ayrıca böyle faydalı sobelere katılmak güzel oluyor. En kısa zamanda cevaplayacağım.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

çok üzüldüm canım.yazmıyorum bi bakıp gidiyorum bazen.kusuruma bakma.bende net'ten ekledim birkaç örnek.özellikle fiyonk netten.ama belirttim nerden olduğunu.benim bazı resimlerimde isim yok.tabi böyle birşey olsa üzülürüm bende.moralini bozma.nasıl istiyosan öyle yap.

Adsız dedi ki...

canım çok üzüldüm gerçekten verilen emeğe saygısızlık millet ne yapıcağını şaşırdı çok ayıp ve terbiyesizce bir hareket allahtan satısa sunulmadan farketiniz ya farkedilmeseydi

Adsız dedi ki...

nagihancım bende şikayet kutusuna yazdım inşallah bir faydamız dokunur da bir el atarlar ve o kişininde icabına bakarlar sen üzme o tatlı canını hersey yoluna girecek ve eminmki intoko da daha dikkatli olur

Adsız dedi ki...

Nagihan yeni gördüm bende ,hemen baktım şaştım kaldım cidden yaa ! çok ayıp bu yapılan ,izin almak zor bir iş değilki...

Adsız dedi ki...

Canım ya..
Bende kınıyorum. BU emeğe yapılan bi saygısızlık...

Adsız dedi ki...

evet sevgili Nagehan .haklısın ama böyle densizlikler oluyor..Allah akıl fikir versin...resimleri görünce bende hayret ettim.üzme kendini.sevıler..

manolya dedi ki...

Çok sasirdim ve sinirlendim. Benim de bir fotografimi kullanmis. Aslinda birlikte davranmak gerekiyor böyle durumlarda.
Sevgiler

Meral dedi ki...

Merhaba Nagihan
Bugün döndüm memleketten.Maillini gördüm ben de üzüldüm ama ne yapabiliriz ki? Nereye şikayet edeceğiz? Resimlerin altında site adlarımız bile yazıyor.

Adsız dedi ki...

çok üzücü bir durum bunun duyulacağını bile bile nasıl yapabilmişler ki anlam veremedim inşallah şikayetler gereken ilgiyi görür sevgiler

Adsız dedi ki...

Saygıdeğer hanımlar,

İlk önce sizleri tebrik ederim böyle bir iletişim şekliyle birbirlerinize yardımcı olduğunuz için.
Duydum ki İntoko sitemizde sitenizden izinsiz olarak alınan resimler yayınlanmış. Bunlar araştırılıp, arkadaşınızın dediği gibi, sitemizden silinmiştir.
Arkadaşınızın bize mail göndermesi hafta sonuna gelmesinden dolayı maalesef bir kaç gün gecikmeyle ele alınmıştır. Bu gecikmeden dolayı sizlerden özür dilerim.
Eğer sitemizde buna benzer ilanlar görürseniz, lütfen bizi haberdar ediniz.
Bunu o ilanın altında bulunan ,İlan sahibi kurallara uymuyor mu? Bize bildir, linkinden haberdar edebilirsiniz.

Umarım size konuyu aydınlatabilmişimdir.

İyi çalışmalar dilerim.

Saygılarımla,

Serdar
İntoko Türkiye Sorumlusu

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails