06 Mart, 2006

İYİ HAFTALAR...

bu berede Huzuevi'nin yemeği için.Örneği size buradan anlatmayayım.Çünkü Nalan anlatmış onun sayfasına uğrayarak detayları alablirisiniz.
Arkadaşlar hepinize iyi bir hafta diliyorum.İnşallah hepinizin istediği gibi bir hafta geçirir,işinde,gücünde,evinde mutlu vee huzurlu geçirirsiniz.
Hülya (sandıklekesi) hobi dostum o kadar çok bloğun varki hangisine bakayın bilemedim demiş.aslında bir çoğumuzun birden fazla sayfası var .ama ben de hiç 2. yi ,3... düşünmemiştim.Nagice'den sonra baktım dışarıdan maillerle modeller geliyor ve benim çevremden arkadaşların modelleri oluyor onun için HÜNERLİELLER' i açtım.Zaten HOBİDERYASI ilk site denememdi.ondan sonra Nagice'ye geçmiştim.EŞİM'in zaten kendi çalışması.Benimle bir ilgisi yok.Solda uzayıp giden linkler için LİNKEVİ şarttı.Ozaman tüm blogların toparlandığı bir sayfa yoktu çünkü.RESİMLİ ARŞİV özellikle yeni siteye giren yada yeni blogcu arkadaşlar için.Çünkü farkettim ki arşivlerimize pek bakılmıyor.En azından oradan bakıp ayrıntıyı Nagice'de ararlar diye düşündüm.ENDETAY bir çok kişi detayları bilmiyor gibi geldi.düz,ters,trabzan,fıstık.. istedimki açıp bakabilecekleri bir sayfa olsun.RESİMLERLE OYTUN ise sırf kar manzaralı ve oytun 'un resimleri için açtım.kapatıcaktım ama sonra kalsın dedim..
İşte böyle sevgili hülya bir anda böyle oluverdi.Ama bir çoğu gerçek anlamda yol göstermek amaçlı.Paylaşmak ve sizlerden de bir şeyler öğrenmek gerçekten beni çok mutlu ediyor.

13 yorum:

Adsız dedi ki...

nagihancım çok güzel olmuş,ellerine sağlık,emeğine sağlık.sevgilerimle

Serra dedi ki...

Bence bir sakincasi yok, hepsinin islevi, yeri ayri ayri. Ancak birlestirsen, nagice ile hunerli eller birlesir, ama bastan ayirmissin, farketmez. Nasilsa orayi guncelleyince, burada da haber veriyorsun.
Eline saglik, belli son hiz oruyorsun bu aralar.

Adsız dedi ki...

Paylaşmak çok güzel birşey.
Belki bir gün hepsini bir sayfada toplarsın.
Sevgiler,

Adsız dedi ki...

evet arkadaşım zor olmuş bende seni örnek aldım karmaşıklığı bende sevmiyorum ellerine sağlık bu açıklamada süper olmuş sevgiler...

nagice dedi ki...

teşekkür ederim arkadaşlar..
şimdilik böyle devam edicem sanırım..

Adsız dedi ki...

Bloglarin herbiri birbirinden güzel.Nasil bunlari idare edebiliyorsun?Allah güc kuvvet versin..

Adsız dedi ki...

Bloglarin herbiri birbirinden güzel.Nasil bunlari idare edebiliyorsun?Allah güc kuvvet versin..

HULYA dedi ki...

Sevgili Nagihan'cığım,
Bloglarının hepsi de birbirinden güzel.Ben hangi birinin linkini favorilerime ekleyeyim şaşırdım diye öyle söyledim.Çünkü hepsi de ayrım yapamayacağım kadar hoşuma gitti.Ellerine sağlık.Kadınlar günün kutlu olsun bu arada.Kendine iyi bak:-)

Adsız dedi ki...

endetayı açtım şimdi oraya bakacağım detaylı bir şekilde.:)
sevgilerimle

Adsız dedi ki...

endetaya yorum yazmıştım ama blogger üyeisi olmadığım için gönderemedim bende buraya aktarıyorum yorumu.


çok güzel eline sağlık bunlar bilmeyenler için harika bulunmaz fırsat öğrenmek için. daha yeni bloğumda biri bana bilgi vermemi istemişti tığ işi ile ilgili sizin sayfanıza yönlerndirme yapmak en doğrusu sanırım. Kendinize iyi bakın. Teşekkürler bu güzel bilgiler için.

Adsız dedi ki...

Dostluğun kolları birbirimizi dünyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur

Adsız dedi ki...

sitemi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.uzun süre sizleri takip ettim,daha doğrusu tutkunu oldum.Bende bu aleme katılmaya karar verdim,elimden geldiği kadarıylada birşeyler hazırladım.Sizin bloglarınızın yanında benim bloğumun lafı edilmez.ZİYARETİNİZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ.

Adsız dedi ki...

ismimi yazmayı unuttum"beyzaca"iyi geceler.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails