19 Mart, 2006

18 MART-24 MART YAŞLILAR HAFTASI


Bir hafta değil hatırlanmak hiç aklımızdan çıkarmamalıyız.Bir gün bizde orada olacağız çünkü...
Edirne huzurevinden resimler resimlerle oytun sayfasında.ziyaret için tıklayın lütfen..

7 yorum:

Adsız dedi ki...

canım örgü plakasını ben kullanamadım elime biraz ufak geldi.biraz incelik sitiyor ama sadece 1 kez denedim,sıkıldım bıraktım.fiyatı 20 ytl+kargo.arkadaşlardan irisine sordum almak isterse ona yollıcam,istemezse eğer istersen sana da gönderebilirim.hiç olmazsa bu işten verdiğim kargo parasıyla sıyrılayım.

Serra dedi ki...

Allah sizin de gonlunuze gore versin Nagihan, bu arada posterdeki teyze ne kadar tatli. Insanin opesi geliyor. Esimin babannesini hatirlatti.

akçahan dedi ki...

Nagehan, Oytun'un sayfasına uzun uzun yazdım ama, yorum gitmiyor. Çok güzel bir çalışma. Ben fakültedeyken huzurevinde bir araştırma yapmıştım. En fazla başta yakınlarının, akabinde insanların ilgisine, farklı bir insanla konuşmaya,sıcaklık duymaya ihtiyaç hissediyorlar. Kalabalık içinde yalnızlık yaşıyorlar.Bizim kolej de her yıl bir organizasyon düzenliyor. Herkes bir yaşlımızı ve çocuk yuvalarından bir çocuğu yakıni olarak belirleyip, belirli zamanlarda ama sürekli ilgilenebilse diyorum. Sevgilerimle. Bu arada Oytun Paşa'nın maşallahı var. Çok tatlı, Allah bağışlasın.

Adsız dedi ki...

Nagihan, Allah sağlık sıhhat verirse bizlerde bir gün bu resimdeki teyze gibi olacağız. Bizlerde kapımız çalınsın birileri gelsin diye yollara bakacağız belki.. Düşününce içim sızlıyor. Ama elden birşey gelmiyor...
Sevgiler,

NuR dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Ne güzel ve insani bir görev yerine getirmişsiniz. Herkes senede bir kere böyle yerlere gitse, hem oradaki insanların gözleri kapıda kalmaz, hemde insanlar hep oldukları yaşta kalmayacaklarını hatırlarlar.
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

Yaşlılar yaşları ilrledikçe biraz daha ilgiye muhtaç oluyorlar sanki.Bizlerde sene de birkez de olsa en azından Huzurevlerindeki yaşlılar ziyaret etmeliyiz diye düşünüyorum.

nagice dedi ki...

gerçekten gönüllerini yapmak ok kolay.sadece gidip iki muhabbet..

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails