29 Ocak, 2006

NOSTALJİ




İkiside babaannemin el emeği.özenle saklıyorum.bir şeyler yapıpı değerlendireyim diye çok düşündüm amakıyamadım.Nur içinde yatsın canım benim.o bana öğretmeseydi meraklandırmasaydı elişine bu kadar belkide hiç bir iş yapmaz biri olabilirdim..

5 yorum:

Serra dedi ki...

Benim de boyle birkac parca seyim var, bilemiyorum hangisi daha dogru nagihan, hic kullanmamak mi yoksa saklamak mi? Benden sonra benim kadar deger vermeyecek birisi kullanacagina ben kullansam daha mi acaba sorarim arada ama hala sandik bekliyorlar.

Serpilce dedi ki...

Herikiside çok güzel.Nurlar içinde yatsın babaannen.
Bence ona güzel bir çerceve yaptırarak kullanabilirsin.hemde devamlı gözünün önünde olur herkesle paylaşmış olursun.
Sevgilerimle.

incikboncuk dedi ki...

Babaannenin ellerine sağlık, nur içinde yatsın. Çerçeve fikri bence de süper. Annem de kendi anneannesinden kaln bir örtüyü bu şekilde değerlendirmişti.

NAZLICA dedi ki...

Nagihan, hemen gözümde canlandı, benim de yakınlarımın bu tür kırlentleri vardı. Ne kadar güzeller. Bence sen bunları çerçevelet. Her an babaanneni anar, ruhunu şadedersin. Nurlar içinde yatsın.Sevgiler

Adsız dedi ki...

Nagihan, bende de rahmetli babaannem ve anneannemden kalan şeyler var. Çerçeveye uygun olanları çerçeve yaptırdım. Geçenlerde yine hatıra deyip sakladığım şeyleri çıkardım. Onlarıda çerçeve yaptıracağım. Sonuçta bunlar hem hatıra hem antika olmaya aday şeyler. El sanatları fuarında da görmüştüm. Koskocaman ve çok şık bir çerçevenin içine el işi bir parça koymuşlar.
Belki fikir olur.
Sevgiler,

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails