13 Aralık, 2005

KAPSÜL

Uyduruk dedim ya bunu koymadan edemedim.İşte size bir kinder kapsülü ve içinde arta kalmış pullar.Çok güzel boncuk saklama kutusu oluyor tavsiye ederim. Posted by Picasa

8 yorum:

NAZLICA dedi ki...

Nagihan ben ne yapacağım şimdi:) Bayramda çocuklara kinder çikolatamı dağıtsam acaba, kabsüllerini de geri istesem. Çok akıllısın süper bir fikir.

incikboncuk dedi ki...

evet süper fikir. ben de şeffaf film ve krem kutularını saklıyorum.

Başak dedi ki...

Vallahi super fikir.Ne diyeyim yaraticilik Allah vergisi bir sey.Uyduruk demeyelim bence.Yaratici Fikirler diyelim.Sevgilerimle seker :)

NuR dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Birkaç gündür bloğları dolaşamamıştım. Neler neler kaçırmışım. Sakla kutucukları gelir pulu, boncuğu... Ben de ilaç ve kumaş boyalarının şişelerini, krem kutularını, yıkayıp mutlaka saklarım. Ne olacak kardeşim bizim sonumuz:))
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Cok güzel bir fikir.Dogrusunu söylemek gerekirse ben bunlari hep attim.Hic aklima gelmedi.Bosuna dememisler "Akil akildan üstündür "diye ...

ev perisi;) dedi ki...

Çok iyi fikir gerçekten! bende birsürü biriktirmiştim! bu amaçla kullanmak hiç aklıma gelmemişti! parlak fikrin için sağol arkadaşım!
Sevgiler...

Serpilce dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Gerçekten üreticisin.güzel fikirler veriyorsun.
Sevgiler.

Elifce dedi ki...

Merhaba Nagihan; Çok güzel fikir...Bende kum boncuklarımı film kutularına koyuyorum özellikle de şefaf renkte olanı alırım. Girerim Fotoğrafçıya ve poşeti doldururum nede olsa onla atıyor. Bazende sakız kutularını kullanırım.Umarım bu işinize yarar :)))

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails