24 Kasım, 2005

BU ÖZEL GÜN İÇİN....

Bu gün çok özel bir gün.Kelimeler yetmez yaz maya kalksak.Az ve öz olacak ama öğretmenlerimizi canı gönülden kutluyor üstün başarılar diliyorum.
Ayrıca ''bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum'' sözüyle düşünürsek ben tüm blogcu arkadaşlardan çok şey öğrendim.
bildiğim öğretmen arkadaşlar blogcu eşim başta olmaz üzere ,EKİNCE,BOYUT,HAYATTAN,PINAR,EMELCE,ASLI.,FUNDA.. !in yanısıra öğretmen olsunlar olmasınlar hepinize kutlu olsun.
Ayrıca bloğumun daimi ziyaretçisi Bahar öğretmenin ve en sevdiğim komşum Nilgüncüğüm'ünde bu özel gününü kutluyorum. Posted by Picasa

10 yorum:

Adsız dedi ki...

adım yine geçiyor blogda, ama bu kez farklı bir bölümde... teşekkürler nagihan... ben de, öğrencilerimden duyduğum ve her zaman çok sevdiğim şu cümle ile katılmak isterim tüm öğretmenler için yazdığın iyi dileklerine... "örtmeniiimmmmm, örtmenler gününüz kutlu olsun" :)
bahar

incikboncuk dedi ki...

Eşinin ve tüm öğretmenler günü kutlu olsun. Eğer onların özenli eğitimi, öğretimi olmasaydı şimdi böyle aklı başında insanlar olamaz. Hiç bir meslekte bence böyle emek ve sorumluluk yok.

Adsız dedi ki...

eslerimizin ve tüm ögretmenlerin günü kutlu olsun.sevgiler.

NuR dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Sevgili eşinin ve bu kutsal mesleği yapan tüm öğretmenlerin, bu güzel gününü kutluyorum. Hala bir öğrenci olan oğlum da ellerinden öpüyor.
Sevgiyle kalın.

pınar dedi ki...

nagihan çok düşüncelisin. teşekkürler.

ev perisi;) dedi ki...

SEVGİLİ NAGİHAN! BENDE BU ÖZEL GÜNE YAKIŞAN HERKESİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLAMAK İSTERİM! SEVGİLERİMLE...(SİTEMİ ZİYARAT ETMEZ OLDUNUZ, ACEP NEDENDİR SEVGİLİ ARKADAŞIM?)

Amire dedi ki...

nagihancığım çok teşekkür ediyorum...gerçekten çok nazik ve ince bir davranış.mutlu oldum.kendine iyi bak..görüşmek üzere...

akçahan dedi ki...

Çok güzel ifade etmişsin Nagehan, tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun.Ben de dün lise öğretmenlerimi aradım çok mutlu oldular ve oldum. 21 yıl önceki bir mezun arayınca hoş oldu.Sevgilerimle canım.

Adsız dedi ki...

canım komşum güzel dileklerin için geç de olsa teşekkür ederim sana.Ben de blogdaki tüm öğretmen arkadaşların buradan öğretmenler gününü kutluyorum.Sevgiler.
Nilgün.

one ben bir sey dedi ki...

Kutlu olsun,anneciğimin ve tüm öğretmenlerin bu günleri.Demekki eşinizde öğretmen annemle meslektaş ne hoş,Bu arada Nagihan yayınladıpğım patiği gördünmü ilginç gelecektir sanırım.Sevgiler

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails