29 Ekim, 2005

KEDİ-KUŞ-KAFES

Uzun zamandır çekim siteme koyayım diyordum.Bunu Canım Babaanneciğim örmüştü.Perde ucu diye.Bende mutfak tülüme çektirmiştim.Ama şimdiki camıma uymuyor.Bu yüzden kullanmıyorum.Başka bir şey de değerlendiririm diye bekliyor.
Örneğin espirisi kedi kuşu kovalıyor kuş kafese koşuyor.Değişik bir örnek.Ve çokta zor değil.Yapmak istiyenlere ayrı ayrı kedi-kuş -kafesi yollayabilirim. Posted by Picasa

5 yorum:

Serra dedi ki...

Bundan cikartilabilir biraz basinda oturarak, espirisi de guzel olmus. Dunya boyle biri kovalayacak biri kacacak, kendini kurtarabilen kurtaracak. Kullanacagin, babaneni anabilecegin bir evin de olur insallah Nagihan. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş Nagihan.Bu tür örnekleri annem bana yastık başı olarak değerlendirirdi.Uzunluğu çok mu bilemiyorum ama her gece başını koyduğunda anarsın babaanneyi.Nur içinde yatsın.
Nilgün

Adsız dedi ki...

babaannen nurlar icinde yatsin ne güzel örmüs.Nagehan sen onu yine perde ucu olarak kullan derim.heran karsinda olur bence baska seye yazik olur sanirim.sevgiler..

one ben bir sey dedi ki...

YA BEN BU ÖRNEĞE BAYILMIŞTIM NASIL OLDUDA YAZMAMIŞIM HERHALDE BAYILMIŞ OLMAMDAN OLSA GEREK NE DERSİN NAGİHAN:)))hELE KAFES ÇOKKK ŞİRİN .RAHMETLİ BABAANNECİĞİNİDE BİR KEZ DAHA ANMIŞ OLDUK.NUR İÇİNDE YATSIN.

nagice dedi ki...

teşekjkür ederim arkadaşlar.güzel yorumlarınız için...

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails