27 Ekim, 2005

ÇİÇEKLİ YELEK

Geçenlerde bahsetmiştim,Onca yarım işim dururken bir gecede- sanırım Eylül'ün çeyizlerine özendim -ördüğüm bir kız bebiş yeleği.Düz örgü ördüm.Çok güzel yaz akşamları giyilebilecek merzerize türü bir iplik.YAPILIŞI çok basit.Etek kısmından bütün olarak başladım.Kollara gelince3-2-1- kestim ve yakada hafif oyarak bitirdim.Eteğinide küçük çiçeklerle işledim.
Serra'cığım bak kızın olursa böyle bir şeyler yapıcam sana haberin olsun.Bu arada bu öylesine yapılmış bir yelek.Sahibi yok henüz.Duyurulur... Posted by Picasa

Glitters
Bu arada sevgili Nalan'ın(Elişisepetimdekiler) doğum günü .Nice mutlu senelere ...

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Yelek çok şirin olmuş ellerinize sağlık.Bebek yeleği örmeyi ben de çok seviyorum. Sevgiler...

Serra dedi ki...

hayroldun, ben de dun gece ruyamda hamileymisim ama duyunca pek sevinmedim ruyamda. Kiz olsun artik kirkini cikartmaya sana geliriz buralardan Nagihan, yelegimizi alalim yeter ki. Sagol canim, cok dusunceli ve bir o kadar da bu konuda tesvik edicisin.

Adsız dedi ki...

merhaba
Sitenizi çok beğenerek takip ediyorum.Ördüğünüz yelek çok hoşuma gitti ve bende işlemek istiyorum yalnız bana tarifini yazarsanız çok sevinirim. Mesela kaç ilmek başlayacağım ve kaç numara şişle öreceğim. Bilgi verirseniz çok sevinirim.
Başarılarınızın devamını dilerim

Adsız dedi ki...

Nagihancım bendede bu aralar bebek örgüleri yapma isteği var ,bari bende şimdiden Serraya bir şeyler yapayım nasıl olsa yakında bizim bu söylemlerimizden bıkıpta doğurmaya karar vericek :)))
Ayrıca tekrar çok teşekkür ediyorum kutlaman için ve sitendede duyurmuşsun sağol canım...

nagice dedi ki...

ahh... kızlar beğendiğinize sevindim.aslında bir anda yapıverdiğim şeyler arasında..
bu arada serracığım müjdeyi verde sen daha neler yaparız biz yeğenimize...ve bak 40 uçurmasını unutma mutlaka beklerim:)
bu arada başlama ilmeği ipinize göre sizin ayarlıyacağınız sayı olmalı.benim ipim ince filoş-merserize tarzı bi şey ben 100 ilmek başlamışım.25-25 iki ön,50 de arka ilmek ayırmışım.
siz kalınlığı çerçevesinde ipinizin ilmeklerinizi ayarlayın.ve bu biraz küçük bebekler için oldu.şöyle 7-8 aylık filan..

Adsız dedi ki...

ellerine saglik Nagehan.cok cici olmus.yalniz ben siteni cok zor caıyorum agir aciliyor sadece bendemi oluyor yoksa diger arkadaslardada agir aciliyor merak ettim.sevgiler.

manolya dedi ki...

ÇOk güzel olmus Nagihan, ellerine saglik. Renk de harika. Ben de özendim minik minik cicili seyler örmeye.
Sevgiler

NuR dedi ki...

Her şeyin küçüğü güzel ve sevimşli oluyor. Ellerine sağlık.
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Ellerine saglik cok güzel ve sirin olmus

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails