09 Ekim, 2005

BABAANNEM VE OYTUN

Valla niçin ekledim bilmiyorum.bir anda içimden geldi.Henüz daha alışmadım rahmetli demeye ama...Nur içinde yatsın canım babaannem bu resimden tam 1 hafta sonra felç geçirdi.Oytun bu resimde 11 aylık.Çok seviyordu Oytun'u.son anına kadar bizi tanımadı onu tanıyordu.
Neyse ağlamaktan fazla yazamıyorum.Her şey Allahtan.
Ne demişler ''Ölüm Allah'ın emri ayrılık olmasa...''
Tekrar Allah rahmet eylesin . Posted by Picasa

14 yorum:

Tuhfe dedi ki...

Mekanı cennet olur inşallah. Bu mübarek günlerde bol bol dua ederseniz anarsanız ruhunu şad etmiş olursunuz. Nur içinde yatsın. Allah sana sabırlar versin.

Oytun çok şeker, sünnet mi olacaktı o zaman! Allah bağışlasın.

NuR dedi ki...

Sevgili Nagihan,
Sevdiğini kaybetme,çok zor katlanılır bir durum.Unutmak çok zor, zaman en iyi ilaç.Ben canım anneannemi kaybettiğimde 13-14 yaşlarındaydım.Çok genç yaştaydı daha, hala özlemini duyarım.Ne mutlu babaannen, torununun yavrusunu görmüş. Üzme kendini, Allah sabrını veriyor.
Sevgiyle kal.

pınar dedi ki...

tekrar başın sağolsun nagihan. oytun'a ne güzel yakışmış sünnet kıyafetleri. o zaman ne küçükmüş ve nasıl da büyümüş değil mi?

nagice dedi ki...

oytuncuğum 11 aylıkken sünnet oldu.
herhangi bir sorunu yoktu.aklınıza ilk gelen budur eminim.ama ileride yapıldığında mutlaka bilinç oltına yerleştiğini düşünerek doktorumuzla görüştük ve karar verdik.
Hala ölümünü kabullenemedim galiba.anneme gidemiyorum.neredeyse.içm hep bir tuhaf.çıkıp biryerlerden gelecek gibi geliyor

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ NAGEHAN ÖLÜM AYRILIKLARINA ALIŞMAK ÇOK ZOR AKLINA GELDİKÇE İÇİN YANAR.AMA KABULLENMEK ZORUNDAYIZ.ALLAH FAZLA YATIRIP SİZE DE ONADA EZİYET ÇEKTİRMEDİ BUNU DÜŞÜN.RAHMET DİLEYELİM.TAKSİRATINI AFFETSİN ALLAHIM.SANA EŞİNE YAVRUNA VE TÜM AİLENE HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN.İNNALİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACIUN.SEVGİLER.

Serra dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
NAZLICA dedi ki...

Nagihan sabır dilemekten başka insanın elinden birşey gelmiyor.Mekanı cennet olsun.

Adsız dedi ki...

Acin cok daha taze.Bu kadar üzülmekte haklisin.Allah gani gani rahmet eylesin

Unknown dedi ki...

Sevgili Nagihan acının çok büyük olduğunu anlıyabiliyorum ama Allah'ın her acıya ve herşey karşı geride kalanlara sabır verdiğini düşünüyorum. Allah rahmet eylesin.Ayrıca Oytun da çok şekermiş ben ilk kez görüyorum. Allah nazarlardan sakınsın.

akçahan dedi ki...

Allah rahmet eylesin. Alışmak zor ama, hepimizin gideceği yer orası.Allah ebedi mutluluk versin.

incikboncuk dedi ki...

Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın.

Oytun da pek bi şekermiş :)

Sevgilerler

Elifce dedi ki...

sevilciğim,Allah rahmet eylesin mekanı cennet olur inşallah...
Bu arada oğlunda çok tatlıymış erken sünnet yapmanızda çok iyi olmuş benim oğlum daha 3 yaşına girecek ve görüyo herkesi ben sünnet olmayacağım diyo etkileniyor bakalım işimiz iş...

ruchan dedi ki...

Alışmak , kabullenmek hiç kolay değil. Allah'ım tüm sevenlerine sabır versin , babaanneniz nur içinde yatsın inşallah.
Sevgilerimle...

Adsız dedi ki...

canım benim. Haklısın aslında. Buna alışmak hiç kolay değil. Bnede çok kötü oldum birden. Aslında geçen zamanın hiçbir önemi yok. Çünkü insan sevdiklerini kolay unutamıyor. Allah rahnet eylesin. Başıjn sağolsun bikez daha. Bunu demekte bile zorlanıyorum...

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails