21 Eylül, 2005

TEŞEKKÜR

Sevgili dostlarım,
Öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum.acımı o gece sizlerle paylaşarak biraz olsun hafiflemişken.Bu gün sizden gelen mesajları okurken bir o kadar mutlu oldum.sizden gelen mesajlar,mailler,dün sabah daha telefonumu açarkem fundacığım'dan aldığım mesaj,Canım abimin (Eşimin Abisi) geç haber vermiş olmama rağmen her şeyi bırakıp hız sınırına bile uymadan yetişip gelmesi ,sevenlerimizin ,komşularımızın ,dostlarımızın böyle günümüzde bizleri hiç yanlız bırakmamış olması ne kadar büyük olan üzüntümüze teselli bulutlarını çekmesini sağladı.Beni özellikle sizlerin desteği inanılmaz duygulandırdı.Hepinizden Allah razı olsun.Allah kimsenin başına vermesin demek biraz isyan olur ama allah hepimize sıralı ölümler nasip etsin.Ne derler ^Gelin çıkmadık ev olur da ,ölüm olmadık ev olmaz^
Bu gün artık her şeye rağmen hayat devam ediyor.Bundan sonra onunsevgisi,anıları ve sıcaklığı ile yaşamaya alışacağız.Tek tesellim daha fazla acı çekmeden ve bizleride daha fazla üzüp çektirmeden huzura kavuşması.
hepimiz günümüzün kıymetini bilelim.Şu kısacık ömürde birbirimizi kırmayalım.
Şu an size kendimi anlatmakta yetrsiz kadığımı ama sizlerin beni anladığını biliyorum.
sizleri seviyorum.Saygılar,sevgiler.

7 yorum:

Tuhfe dedi ki...

Birbirimizi üzmeme hakkında söylediklerine sonuna kadar katılıyorum Nagihan. Ne zaman göçüp gideceğimiz belli değilken, ileride geri dönüşü olmayan pişmanlıklar yaşamamak için kalpleri kırmamak gerekiyor galiba! Çıkan çivilerin yerinde her zaman izleri kalıyor. Sevgi ve vicdan mefhumu gelişmiş yürekler dileğiyle...
Tekrar başınız sağolsun.

Serra dedi ki...

Cok sevdim bu lafi, cikan civilerin yerinde izi kaliyor. Ne dogru. Kimin ne olacagi belli degil, bugun yasayanlar yarin terki diyar edecek. Geride, kalbi kirik dostlar ve kul hakki birakmadan gitmek nasib olur insallah.

Adsız dedi ki...

sevgili Nagehan dediğin gibi hayat devam ediyor ölenle ölünmüyor.yine söylediğin gibi Allah sıralı ölümler versin.gençlere gecinden versin diyebiliyoruz ama yine Allah bilir.sağlıkla ve sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Sevgili Nagihan, Allah ölümün bile hayırlısını versin. Böyle zamanlarda insan yanında dostlarını arıyor. Ne güzel dostların seni böyle bir gününde yanlız bırakmamış. Tuhfe,Serra ve Münevver teyze yazdıklarınıza katılıyorum. Ölümlü dünya, kalp kırmaya, üzülmeye, üzmeye değmez ama..

Adsız dedi ki...

ÖLÜME DAİR

Bir ses eksilir
Bir renk solar
Bir boşluk kalır.
Hangi aynaya baksan
Yoksun artık.

Yoksun, yattığın yastıkta
Oturduğun sandalyede
Giydiğin elbisede.

Dokunduğun yerde
İzi kalmıyor ellerinin
İçinde, sonsuz bir özlem olsa bile
Çok uzaklarda bir hayal gibi
Bütün sevdiklerin.

Şule Türel

Adsız dedi ki...

Allah sizlere sabir versin.Ölüm hepimiz icin ölümün bile hayirlisi güzel.Kimseye muhtac olmadan,elden ayaktan düsmeden.kimseye yük olmadan olani güzel.Insan eti agirdir.Seni anlamak hicte zor degil.Cogumuz bir yakinini kaybetmistir. Bizim sadece yapabilecegimiz sadece dua etmek.Allah rahmet eylesein

nagice dedi ki...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.sizleri yanımda hissetmek güç verdi bana.sağ olun ,var olun.Allah dostrluğumuzu daim etsin.
şule hnm. şiiriniz için ayrıca teşekkürler.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails