20 Eylül, 2005

sevgili dostlarım bu akşam saat 20:15'te canım babannemi kaybettik.
Ölüm hepimiz için .Beklensede beklenmesede çok acı.
4 yıl önce felç geçirdiğinden beri gözümüzün önünde eriyen hele ikinci felç krizinden sonra bilinçde de kayıplar yaşıyan canım babaannem bu gün artık ebediyete intikal etti.gözümüz çöküşünü gördükçe ağlamaktan bitap olurken artık andıkça ağlayıp dua etmek kaldı bizlere.
ne kadar bekliyor olsakta cuma akşamından beri bize sinyaller versede çok acı çok...
Zemzemini vermek kısmet oldu.Acı çekmeden duasıyla,tövbesiyle uğurladık.3 saat sonra haberini aldık.
Canım babaannem mekanın cennet olsun.Hakkını helal et.

31 yorum:

Adsız dedi ki...

sevgili Nagehan başınız sağolsun Allah tükenmez sabırlar versin.babaannenin taksiratını affetsin annene babana eşine ve yavruna sağlıklı hayırlı ömürler versin.sevgiler.

Serra dedi ki...

Nagihan, allah sabirlar versin. ne kadar hasta da olsa, yasli da olsa, insan sevdigini kaybedince cok aci cekiyor. Allaha babaannenin gunahlarini affetsin, zaman herseyin ilaci. cok aci cekmemis, zemzemini yudumlamis, herkese boyle olum nasip etsin allah. basiniz sagolsun.

sebboy dedi ki...

Sevgili nagihan başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Allah geri de kalanlara sağlıklı ve huzurlu bir ömür nasip etsin

Adsız dedi ki...

Nagihan başınız sağolsun canım,Allah sabır versin.
Babaannenin mekanı cennet olsun inşallah...

Meral dedi ki...

Nagihan başınız sağolsun. Allah hepinize sabırlar ve dayanma gücü versin, babannenin de mekanı cennet olsun inşallah

Adsız dedi ki...

Basiniz sagolsun.Allah sizlere sabir bu aciya dayanma gücü versin.
Babannenede allah gani gani rahmet eylesin.

Adsız dedi ki...

Canım kardeşim,
Başınız sağolsun. Merhumeye Allah'tan rahmet, sizlere büyük sabır diliyorum. Acını paylaşıyorum. Ne yapılabilirki emir büyük yerden. İnsan gücünün aciz kaldığı durumlardan biri. Ne güzel ona mübarek aylarda hakkın rahmetine kavuştu. Yeri dolmayacak ve unutulmayacak yüce bir insandı.Mekanı cennet olsun. Dualarımız sizlerle beraber. Tekrar Allah sabırlar versin. Sizleri seviyoruz.
Kadir, Ayşe, Vildan ve Ömer SEVİL

Adsız dedi ki...

Canım kızım,başın sağolsun allah sizlere uzun ömürler ailene sabırlar versin merhumaye allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. hava liman

Adsız dedi ki...

Sevgili Nagihan, başınız sağolsun. Emir büyük yerden. Elden birşey gelmiyor. Sana ve ailene bitmez tükenmez sabır diliyorum. Babannenin mekanı cennet olsun inşallah.

incikboncuk dedi ki...

Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömür, sabır, sağlık sıhhat versin.

Adsız dedi ki...

sevgili nagihan

başın sağolsun allah rahmet etsin
allah geride kalanlara uzun ömür versin
gönül topcu

Çiğdem Kantarcıoğlu dedi ki...

Nagihancığım başın sağolsun, allah sabır versin.Mekanı cennet olsun.

saadet dedi ki...

başın sağolsun nagihan. Allah sabırlar versin. bende babaannemi 9 yaşımdayken kaybetmiştim. Allah mekanlarını cennet eylesin.

Adsız dedi ki...

Mekanı cennet olsun :(

Emine Gündoğdu

Rengarenk dantel dedi ki...

babannemizin mekanı cennet olsun. allah sizlerede sabırlar versin nagihan. Başınız sağolsun....

NAZLICA dedi ki...

Sevgili Nagihan; Sabır diliyorum,insanın yakınını kaybetmesinin ne demek olduğunu biliyorum. Çok zor katlanmak ama hayat devam ettiği müddetçe hep iyiliklerini anacağımız bu insanları huzura kavuştuklarını bilmek teselli oluyor insana.Başın sağolsun arkadaşım, mekanı cennet olsun babannenin.

ruchan dedi ki...

başınız sağolsun. Babaannenizin toprağı bol , mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin ve sevenlerine sabır ve güç versin inşallah.
Sevgilerimle:)

Adsız dedi ki...

babaannenin ölümüne gerçekten üzüldüm ne kadar bağlı olduğun yazdıklarından anlaşılıyordu her ölüm bir ayrılıktır acı ve yokluk duygusu taşır genç ölenlerin yaşamamışlığı yaşlı ölenlerin de yaşamışlığı hüzünlendirir beni. Başınız sağ olsun.

Adsız dedi ki...

nagihan başın sağolsun allah rahmet eylesin allah size sabır ve güç versin

Tuhfe dedi ki...

Sevgili Nagihan, başınız sağolsun. Allah babannenin mekanını cennet, kabrini geniş eylesin. Hepimiz bir gün böyle acı haberlerle karşılaşacağız . Tek ümidimiz sevenlerimizle ebedi alemde tekrar buluşabilmek...
Allahtan yakınlarına sabırlar diliyorum.

Adsız dedi ki...

Böyle bir zamanda söylenecek hiçbir sözün seni teselli edeceğini inanmasak da yine de acını yürekten paylaştığımızı bilmeni istiyoruz.Babaanneye Allahtan rahmet,tüm aileye sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.
Nilgün/Bora

Adsız dedi ki...

cok uzun zamandir yemek bloglarini yakindan takip etmeme, yemek konusunda bir cok sorumun olmasina ragmen hic yazmadim...ilk defa yaziyorum, belki de son...beni 1996 yilina, babaannemi kaybettigim ana goturdun. 'babaanne' kavrami benim icin cok baska...anlatilamaz...acini tum kalbimle paylasiyorum. mekani cennet olsun. CILEK

Adsız dedi ki...

Canım benim ben bugün öğrendim..Başın sağolsun allah mekanını cennet yapsın. Günahlarını affetsin geride kalanlara sabır diliyorum.

manolya dedi ki...

Uzun zamandir takip edemiyordum, bugün senin sitenle ve bu aci haberle basladim. Basin sagolsun. Allah sabir versin hepinize.

pınar dedi ki...

bugün gördüm yazıyı nagihan. allah rahmet eylesin. sizlere sabır diliyorum.

aysenceyiz dedi ki...

işlerimin arasında fırsat bulamamıştım. sitene bugün girdim, haberini öğrenince çok üzüldüm. Allah sabır versin, mekanı cennet olsun. ne mutluki, Allah emanetini bu mübarek günlerde geri almış. Allah taksiratını affetsin...

Elifce dedi ki...

Yazını okuduğumda yüzüm kızardı ve tüylerim diken diken oldu, çok kötü oldum.Allah geride kalanlara sağlık uzun ömür versin,babaannenin mekanı cennet olsun canım.Bende çok babaanneme düşkünüm bacağına hep kram giriyor ve acaip can çekişiyor, onun o halini gördüğümde ağlamaktan kahroluyorum birde o sırada Allahım canımı alda kurtulayım der, o lafı ise beni mahfediyor.Ona çok düşkünüm yaşlı oluşundan ölüm haberi gelir diye çok korkuyorum ve inan acını anlıyorum, güçlü ol kardeşim...Başınız sağolsun

Adsız dedi ki...

Sevgili Nagihan, basin sagolsun allah hepinize sabir versin, babaannenede huzur, mekani cennet olsun.

Nilüfer dedi ki...

Başın sağolsun Nagihan.Allahtan Rahmet,ailenede başsağlığı diliyorum.

Adsız dedi ki...

selam ablacigim ben gulfidan
basiniz sagolsun mekani cennet olsun Allah ailene sabir versin

NuR dedi ki...

Her ölüm erken, her ölüm çok acı verici. Allah sıralı ölüm nasib ettsin.Acısını unutturmasın.
Başınız sağolsun.

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails