24 Ağustos, 2005

YEŞİL PANÇO


Yengemin Vildan için ördüğü yeşil panço ile kış hazırlıklarına devam ediyim istedim.Utanırım,poz veremem desede Sevgili Vilancığıma mankenliği için teşekkür ediyorum.
Örnek kartopu ocak dergisinden çıkarıldı.
açıklaması:
130 ilmek ile yakadan başlayın.8 sıra ters 8 sıra düz örün.Her 5 ilmekte arttırın.156 ilmek olunca ilmekleri 2'ye bölün.78 ilmekten sonra 1 ilmek arttırın,1 ilmek düz örün.Her 78 ilmekte tekrarlayın.pançonun ortasındaki çizgiyi böylelikle oluşturun.
22 sıra düz,22 sıra ters örerekte enine çizgileri oluşturun.
Bu ilmek sayısı ön için düşünüldüğünde arkası içinde aynısı uygulanacak.misinalı şiş kullanmak uygun oluyor.
Posted by Picasa

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bugün işbaşı yaptım. ADSL'miz hazır çalışır durumda. Manken ve üzerindeki panço harika olmuş, kim yaptıysa ellerine sağlık. Bundan sonra daha da sık haberleşiriz. Sana kolay gelsin, kalın sağlıcakla. Selam ve sevgilerimle.
İstanbul, Kadir Sevil

pınar dedi ki...

nagihancım kartopu dergisindeki pançoları ben de çok beğenmiştim. kayınvalidem de bana şapkasıyla takım ördü ama giymek için kışı bekliyorum. benimkinin yünü kalın. resmini çekince ben de bloguma koyarım.

nagice dedi ki...

abiciğim hoşgeldin.dediğin gibi manken ve panço süper.ama mankenimizin son hali dahada süper..
pınarcığım kış hazırlığı günlerinde senin bloğunada eklemen iyi olur.güle güle kullan sende..

Meral dedi ki...

Nagihan panço çok güzel gerçekten de. Ben de çok seviyorum bu tür kıyafetleri giymeyi. Ama tarifi çok zor ben bu kadar zorunu öremem herhalde.
Şu sıralar işlerim çok yoğun ondan sitelere hızlı hızlı bakıyorum,yorum bırakamıyorum.
Görüşmek üzere.

Adsız dedi ki...

sevgili Nagehan yengenın ellerine sağlık Vildan hanım iyi günlerde giysin.çok hoş duruyor yakışmışta.sevgiler..

Adsız dedi ki...

nihayet siteni gezebildim. Umduğumdan daha iyi çıktı diyebilirim. Birde küçük bir sürpriz yapmışsın. Bizim pançoyu yayınlamışsın. Güzel çıkmış hem rnek hemde ben. Gerçi bu eski halim şimdiki daha güzel dermişim. Tabi ki şaka. Anneminde hoşuna gitti. Sana da slmı var. çalışmalarının devamını bekliyoruz. Artık annemle sıkça siteye girip bakabiliriz. VİLİ

Nilüfer dedi ki...

Nagihan çok güzel olmuş ve rengide bir harika

Adsız dedi ki...

annemle az önce sşteyi birkez daha gezdik. Gerçekten özrnekler güzel, eldivenler, şallar ve bizim pançolar. Ekrandan hoş görünüyor. Yayınladığın için tşk. sevgilerle...
vili

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails