20 Ağustos, 2005

ÇUVAL SOHBET MASASI ÖRTÜSÜ


Bir ara hastalık halinde herkeslere yaptığımız Sohbet Masası örtüsü.Günlük kullanım için çok rahat.
Yapılışı basit aslında.Kare şeklinde hazır satılan çuvallardan alıyorsunuz.İstediğiniz bir yemeniyi sekildeki gibi 2 parça haline getiriyorsunuz.Orta kısmı makine dikişi ile dikiyorsunuz .Diktikten sonra İki parçanın arasını oluşturmak için çuvaldan ip çekiyorsunuz.Çektiğimniz ipleri boncuklarla aralardan geçirip bağlıyorsunuz.Sonra diğer parçayı makine çekiyorsunuz.
püskülleri yine ip çekerek oluşturuyorsunuz.İşte bu kadar..
Bu anneme yaptığımız örtü.Benimkisi mavi ama resim net çıkmamış .O yüzden bunu ekledim.Şu an kullanmadığı için biraz kırışık kusura bakmayın.. Posted by Picasa

4 yorum:

Adsız dedi ki...

gercekten 5 sene once cok moda idi bende bir arkadasta gormustum.Ablasi hediye gondermis.BEnimde cok hosuma giderdi.Ben boncuklari nasil yerlestirildigi merak ederdim.Sizde anlatiniz ama iyi anlamadim.Bir kez daha ayrintili olarak anlatmaniz mumkun mu acaba?

Adsız dedi ki...

Bende pek anlayamadim resimde biraz iyi cikmamis terar resimlermisiniz

nagice dedi ki...

daha ayrıntılı anlatmayı deniyeceğim.kıusa bir süre sonra yeniden ayrıntılı resimlerini çekip siteye ekliyeceğim arkadaşlar.

Adsız dedi ki...

ellerine sağlık Nagehan annen iyi günlerde kullansın.arkadaşlarda yaptı.bizde ablamla yemenisini hazırladık kısmet olmadı.inşaallah bir gün yaparız bizde sevgiyle kal..

Related Posts with Thumbnails
Related Posts with Thumbnails